Гарнір "Загадка"

Автор: richinna 27 Мая 2016
Гарнір \
Можливо для когось такий гарнір і не новина, але для мене цей гарнір-загадка, просто знахідка! 
Зовсім новий і цікавий смак, який навіть не нагадує смак в класичному і звичному приготуванні цієї крупи. Ті,хто не буде бачити,як цей загадковий гарнір готується, не здогадаються з чого він і будуть їсти із задоволенням, навіть якщо з дитинства не люблять цю кашу.

Потрібно:

  • Манна крупа 1 скл.
  • Вода(окріп) 1 літр
  • Сіль 1 ч.л.
  • Вершкове масло 75-100 г
Поставити чайник з водою на окріп.
Манку змішати з сіллю та висипати у суху сковороду. 
На середньому вогні смажити манну крупу з сіллю до появи горіхового аромату.
Постійно помішуючи,щоб манка не згоріла. 
Колір манної крупи має змінитися від світлого до темного,але не згівший. 
Сковороду краще брати з високими бортиками або казанок,також можна готувати в мультиварці. 
Поступово вливати до сковороди з манкою окріп,обережно дуже шипить та піниться, помішуючи та лити окріп до тих пір поки манка не вбере у себе всю воду.
Сковорода має бути на маленькому вогні, а манна крупа виглядати, як мілка ікра риби)))
Додати вершкове масло до манного гарніру
Вимішати та накрити кришкою,залишити на 3 хвилини.
Якщо не помиляюсь,це страва єврейської кухні,такий собі єврейський кус-кус. 
Гарнір виглядає грудочками,але при натисканні виделкою розсипається. 
Спробуйте,це смачно та швидко. 
Подавати гарячим,гарнір з манної крупи швидко остигає. 
Добре смакує гарнір "загадка" з м'ясною підливою.

Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Rina 27 Мая 2016
# 0

Дякую)

Дуже цікаво спробувати.

richinna 28 Мая 2016
# 0

Ріночка,чекаю твою оцінку!

gutka 28 Мая 2016
# 0

Спробую приготувати) тим більше не складно) а цікаво 

richinna 28 Мая 2016
# 0

зовсім новий смак,як для менеМоїм сподобалася така кашка)))надіюся,сподобається і Вам

konfairy 10 Июня 2016
# 0

Манная каша возвращается  Новая жизнь манной каши.Это надо пробовать обязательно!!!

richinna 11 Июня 2016
# 0

на манную кашу вкус совсем не похож,но интересный

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

базилік баклажан блюда из картофеля блюда из курицы бразильская бринза быстрое блюдо выпечка еда проста жульєн завтрак закуска запеканка зелені помідори как приготовить как приготовить запеканку как приготовить отбивные как приготовить палочки из картофеля. картофель как приготовить соус из слив картопля картофель картофель с сыром картофельная запеканка каша консервація котлеты кошинья креветки крокеты куриное филе куриные отбивные курица кіноа лайм макароны морква овочі отбивные отбивные в кляре паста паста с креветками в сливочном соусе паста с сливочным соусом пирог пирожки простой рецепт рататуй-13 рататуй13 рецепт з фото рецепт палочек из картофеля рецепт приготовления отбивных рецепт соуса ткемали рецепт українською рубленные котлеты рукола салат свинина сладкое сніданок соус ткемали сыр сыр. творог тирамису торт торт без выпечки тыква ужин черрі чеснок швидко
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014