Картопляні равлики

Автор: richinna 16 Октября 2016
Картопляні равлики
Картопляні равлики запечені в духовці з цибулею та кисломолочним сиром. 
Смачна та апетитна страва на гарнір з хрусткою скоринкою з вчорашнього картопляного пюре)))

Потрібно:

  • Картопляне пюре(або варена картопля) 600 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Тім'ян,розмарин,чорний перець(мелені) по 1 ч.л.
  • Борошно пшеничне 2/3 склянки
  • Сіль, кріп(сушений),мускатний горіх за смаком
  • Цибуля 1 шт.
  • Сир кисломолочний(творог) 100 г
  • Манна крупа для формування
  • Олія для смаження
До картопляного пюре додати куряче яйце, трави та спеції,борошно і все добре вимішати. 

Цибулю порізати кубиком.

Підсмажити цибулю на олії. 
Я смажила на жирові від ковбаски.
Додати цибулю до картопляного тіста, вимішати. 
Також додати кисломолочний сир,
сушений кріп та все добре вимішати.
На дошку для формування висипати манну або кукурудзяну крупу.
Картопляне тісто розділити на 3-4 кульки. 
Розкатати з картопляного тіста довгу ковбаску
та закрутити ковбаску з картоплі равликом.
Скріпити картопляні равлики дерев'яними шпажками.
Підсмажити равлики з картопляного тіста на розпеченій сковороді з олією з обох боків по декілька хвилин до скоринки та довести до готовності в духовці при 180 град. 
Подавати картопляні равлики гарячими в якості гарніру або як самостійну страву. 
Можна приправити часником.






Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 16 Октября 2016
# 0

ммм, картопелька це завжди смачно, а картопляно-сирні равлики тим більше.

richinna 16 Октября 2016
# 0

Дякую,Катя!

Oksana_sadova 16 Октября 2016
# 0

Равлик бомбезнийА ковбаска яка,аж їсти знов захотілаФото дуже гарне

richinna 16 Октября 2016
# 0

Дякую,дякую,дякую!

Oksana_sadova 16 Октября 2016
# 0

Ти таку ковбаску сама робиш?

richinna 16 Октября 2016
# 0

ні,це напівфабрикат

Rina 16 Октября 2016
# 0

Не одразу впізнала твій стиль у першому фото.

Чудова композиція!

richinna 16 Октября 2016
# 0

Дякую,Ірочка! Я стараюсь,щось змінюватинадіюсь на краще

konfairy 17 Октября 2016
# +1

Мені дуже сподобалися обидва равлики (і той, що позаду теж)! І цибульні зірочки!!!Це ти сама робила чи Анютка? А фото це інша пісня. Вони такі професійно-художні,  гармонійні...хоча м'ясний равлик дуже відволікає.

Zmeychka 17 Октября 2016
# 0

richinna 17 Октября 2016
# 0

Нічого від тебе не сховаєш зірочки це я тренувалась...купила нову забавку а Аня телефоном підсвічувала,щоб було краще видно картопляну ковбаску а не м'ясну 
Дякую, тобі Женічка,що зацінила!

Zmeychka 17 Октября 2016
# 0

Какие фото!  Умничка! Твои старания оправданы в полной мере!

А "улитки" у тебя вкусненькие получились...... обе

richinna 17 Октября 2016
# 0

Спасибо,Яночка! 

konfairy 18 Октября 2016
# +1

Oksana_sadova 18 Октября 2016
# 0

Женя, який равлик класнийА ця квіточка така гарненька з цибулі?

konfairy 18 Октября 2016
# 0

Так, це така лілія до равлика. Але равлик у мене не такий гарний, як у Інни! І замість м'ясного равлика у мене звичайні котлети!

richinna 20 Октября 2016
# 0

Котлетки теж підійдуть а я таку лілію невмію робити,навчиш?Дякую,Женя!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014