Пляцок "Банановий"

Автор: Oksana_sadova 27 Декабря 2016
Пляцок \
Пропоную на Різдво спекти дуже смачний та ніжний пляцок"Банановий", їдять із задоволенням навіть ті хто не любить бананів, перевірено.

Тісто:

  • жовтки 5 шт.
  • цукор 200 г.
  • масло вершкове 200 г.
  • порошок до печива 1 пачечка
  • борошно 420 г.
  • Крім того потрібно:
  • мак(сирий немелений) 1/2 склянки
  • желе (ківі) 2 упаковк(-а, -и)
  • яблука 2-3 шт.
  • білки 5 шт.
  • Для крему потрібно:
  • масло вершкове 200 г.
  • яйця 2 шт.
  • цукор 4 ст. л.
  • молоко 100 мл.
  • банани 2 шт.

Жовтки розтерти з цукром, додати м'яке масло, борошно з порошком. Замісити тісто і розділити його на три  частини (дві більші, одна менша). Меншу частину поставити в морозилку.


Розкачати одну частину тіста і спекти пустий корж.

На другу розкачану частину тіста викласти дольки яблук, вмочених у сирий немелений мак. Спочатку добре збити білки і додати  порошок (желе) ,потім їх  викласти на яблука, зверху натерти тісто з морозилки і спекти корж.
Пекти при 180С приблизно 30 хвилин.


Для крему спочатку приготувати сироп: злегка збити яйця із молоком в посудині до повного перемішування (не в піну).Додати цукор і поставити на вогонь, довести до кипіння і варити 5 хв.Сироп охолодити, накривши плівкою.Масло кімнатної температури добре збити, потім далі збиваючи додавати по одній столовій ложці сиропу.


На корж з яблуками викласти крем, на крем порізані пластинками банани і накрити чистим коржем. Зверху прикрасити за бажанням.

45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 27 Декабря 2016
# 0

Оксана, а як білки збиваються з галаретками? Галяретка це желе?

Oksana_sadova 27 Декабря 2016
# 0

Желе Спочатку добре збити білки, а потім додати порошок (желе)

Oksana_sadova 27 Декабря 2016
# 0

Все переправила в тексті і більше розписала, думаю що буде так зрозуміло, якщо ні,питайте, я завжди із задоволенням відповім

konfairy 27 Декабря 2016
# 0

Гарна ідея! Можна спробувати різні желе.

Oksana_sadova 27 Декабря 2016
# 0

Буде інший колір та смак  Як для мене це ідеальне поєднання ківі і яблука, в даному варіанті, але завжди можна експериментувати

konfairy 27 Декабря 2016
# 0

 А схоже на справжні ківі.

Oksana_sadova 28 Декабря 2016
# 0

Це такий ефект дають яблука, мак і желе

SvetlanaAnikanova 27 Декабря 2016
# 0

И я подумала, что присутствует киви. Это мак, наверное с желе такое впечатление оставили.

richinna 27 Декабря 2016
# 0

Сачкуємо,да? Де пошагові?

Oksana_sadova 28 Декабря 2016
# 0

Буду його пекти на свята, виставлю  Виставила рецепт,можливо комусь на свята пригодиться,бо пляцок дуже смачний і вартий уваги

Zmeychka 28 Декабря 2016
# 0

Интересный пляцок получился!

Oksana_sadova 28 Декабря 2016
# 0

Дуже смачний вийшов, рекомендую

Oksana_sadova 7 Января 2017
# 0

Як і обіцяла додаю покрокові фото, пекла його на Різдво для батьків:

Oksana_sadova 7 Января 2017
# 0

Oksana_sadova 7 Января 2017
# 0

Oksana_sadova 7 Января 2017
# 0

Oksana_sadova 7 Января 2017
# 0

Oksana_sadova 7 Января 2017
# 0

Oksana_sadova 7 Января 2017
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014