Пляцок "Банановий"

Автор: Oksana_sadova 27 Декабря 2016
Пляцок \
Пропоную на Різдво спекти дуже смачний та ніжний пляцок"Банановий", їдять із задоволенням навіть ті хто не любить бананів, перевірено.

Тісто:

  • жовтки 5 шт.
  • цукор 200 г.
  • масло вершкове 200 г.
  • порошок до печива 1 пачечка
  • борошно 420 г.
  • Крім того потрібно:
  • мак(сирий немелений) 1/2 склянки
  • желе (ківі) 2 упаковк(-а, -и)
  • яблука 2-3 шт.
  • білки 5 шт.
  • Для крему потрібно:
  • масло вершкове 200 г.
  • яйця 2 шт.
  • цукор 4 ст. л.
  • молоко 100 мл.
  • банани 2 шт.

Жовтки розтерти з цукром, додати м'яке масло, борошно з порошком. Замісити тісто і розділити його на три  частини (дві більші, одна менша). Меншу частину поставити в морозилку.


Розкачати одну частину тіста і спекти пустий корж.

На другу розкачану частину тіста викласти дольки яблук, вмочених у сирий немелений мак. Спочатку добре збити білки і додати  порошок (желе) ,потім їх  викласти на яблука, зверху натерти тісто з морозилки і спекти корж.
Пекти при 180С приблизно 30 хвилин.


Для крему спочатку приготувати сироп: злегка збити яйця із молоком в посудині до повного перемішування (не в піну).Додати цукор і поставити на вогонь, довести до кипіння і варити 5 хв.Сироп охолодити, накривши плівкою.Масло кімнатної температури добре збити, потім далі збиваючи додавати по одній столовій ложці сиропу.


На корж з яблуками викласти крем, на крем порізані пластинками банани і накрити чистим коржем. Зверху прикрасити за бажанням.

45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 27 Декабря 2016
# 0

Оксана, а як білки збиваються з галаретками? Галяретка це желе?

Oksana_sadova 27 Декабря 2016
# 0

Желе Спочатку добре збити білки, а потім додати порошок (желе)

Oksana_sadova 27 Декабря 2016
# 0

Все переправила в тексті і більше розписала, думаю що буде так зрозуміло, якщо ні,питайте, я завжди із задоволенням відповім

konfairy 27 Декабря 2016
# 0

Гарна ідея! Можна спробувати різні желе.

Oksana_sadova 27 Декабря 2016
# 0

Буде інший колір та смак  Як для мене це ідеальне поєднання ківі і яблука, в даному варіанті, але завжди можна експериментувати

konfairy 27 Декабря 2016
# 0

 А схоже на справжні ківі.

Oksana_sadova 28 Декабря 2016
# 0

Це такий ефект дають яблука, мак і желе

SvetlanaAnikanova 27 Декабря 2016
# 0

И я подумала, что присутствует киви. Это мак, наверное с желе такое впечатление оставили.

richinna 27 Декабря 2016
# 0

Сачкуємо,да? Де пошагові?

Oksana_sadova 28 Декабря 2016
# 0

Буду його пекти на свята, виставлю  Виставила рецепт,можливо комусь на свята пригодиться,бо пляцок дуже смачний і вартий уваги

Zmeychka 28 Декабря 2016
# 0

Интересный пляцок получился!

Oksana_sadova 28 Декабря 2016
# 0

Дуже смачний вийшов, рекомендую

Oksana_sadova 7 Января 2017
# 0

Як і обіцяла додаю покрокові фото, пекла його на Різдво для батьків:

Oksana_sadova 7 Января 2017
# 0

Oksana_sadova 7 Января 2017
# 0

Oksana_sadova 7 Января 2017
# 0

Oksana_sadova 7 Января 2017
# 0

Oksana_sadova 7 Января 2017
# 0

Oksana_sadova 7 Января 2017
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

the patrick's channel баклажаны на зиму бананы баранина бараньи ребра без глютена блины видео рецепт видео рецепты видео-рецепт видеорецепт вкусно выпечка выпечка в духовке выпечка сладкая горячее блюдо дандана рецепт десерт десерт без выпечки домашние заготовки еда завтрак заготовки на зиму закуски здоровая еда как приготовить как приготовить салат из овощей кекс кексы клафути консервация кукуруза кукуруза в казане кукуруза рецепт кулинария лечо маринованные помидоры мясной салат обед печенье пирог пирог со сливами помидоры на зиму праздничный салат приготовление баранины простой салат простые рецепты рецепт рецепт данданы рецепт утки рецепты салатов рыба салат салат на праздничный стол салат с помидорами светлана железняк сладкая выпечка сливовый пирог соус соус к мясу соус к рыбе суп торт торт без выпечки узбекистон узбекская кухня утка хлеб чуррос яблоки

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014