Смачний гарнір з рису на цибулі

Автор: richinna 21 Февраля 2016
Смачний гарнір з рису на цибулі
Урізноманітьніть своє меню та приготуйте смачний гарнір з рису в сковороді на тушкованій цибулі у білому сухому вині. 
Абсолютно незвичайний,цікавий і насичений смак рису, може бути як самостійне блюдо і як гарнір. 
Також можете приготувати рисовий гарнір з сиромсмажений рис в мультиварці.

Потрібно на 4 порції:

  • Оливкова олія 2 ст. л.
  • Вершкове масло 2 ст. л.
  • Цибуля 300 г
  • Вино біле 50 мл
  • Приправа для рису чи плову 1 ст. л.
  • Часник 3-4 зубчика
  • Рис 1,5 склянки
Сковороду для приготування рису краще брати з широким дном і кришкою,чим тоньшим буде шар рису,тим краще. 
Цибулю порізати напівкільцями та смажити до прозорості (не зажарювати до коричневого кольору!!!) на суміші оливкової олії та вершкового масла. 
Посипати цибулю приправою чи улюбленими спеціями,посолити.
Влити до цибулі з спеціями біле сухе вино та випарити.
Викласти зверху на цибулю помитий рис.
Залити легенько водою(можна гарячою).
 Води має бути десь 2-2,5 см над рисом.
Закрити сковороду з цибулею і рисом кришкою та готувати на повільному вогні 15-20 хвилин. В процесі готування кришку не відкривати!!!


В кінці готування додати часник в лушпинні. 
Спробувати рис на готовність, якщо потрібно долити ще гарячої води та знову накрити кришкою на 2-3 хвилини.
Подавати смачний гарнір з рису та цибулі гарячим.  






Смачного!

35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
JuryZubko 29 Февраля 2016
# 0

Не перестаю дивуватись Вашому таланту ! Ви на недосяжній висоті. Дякую за безліч прекрасних ідей ! Після прочитання Ваших рецептів , один шлях — на кухню до плити.

richinna 29 Февраля 2016
# 0

Це ж добре,зразу з'являється бажання готувати Дякую,Вам, за теплі слова

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014