Риба у вершково-цибулевому соусі

Автор: richinna 17 Января 2017
Риба у вершково-цибулевому соусі
Цей рецепт прекрасний тим, що готується риба в цибулевому соусі дуже швидко і не потрібно попередньо обсмажувати рибу.
Смак риби виходить дуже ніжним і подається з солодкуватим цибулево-вершковим крем-соусом, в якому готувалася риба. Хто любить цибулевий крем-суп - оцінить, і навіть той хто не любить-буде в захваті від такої риби і соусу:)

Потрібно на 3 порції:

  • Цибуля 250 г
  • Олія оливкова 3 ст. л.
  • Борошно пшеничне 2 ст. л.
  • Цукор 1 ч.л.
  • Вино біле сухе 100 мл
  • Вода 150 мл
  • Вершки 33% 150 мл
  • Спеції для риби,сіль за смаком
  • Риба (річковий окунь) 3 шт.
Очищену рибу приправити спеціями для риби та посолити. Можна взяти будь яку морську рибу(філе), в мене річковий окунь.
Я готувала в мультиварці на програмі "смаження риба" можна використовувати сковороду з кришкою і високими бортами. 

Розігріти олію та додати порізану цибулю, підсмажити до прозорості.
Додати до цибулі цукор і борошно, перемішати та підсмажити ще 3 хвилини.
Цибуля має стати гарного золотавого кольору, постійно помішувати.
Влити до цибулі біле сухе вино,тушкувати 1 хвилину.
Викласти рибу на цибулю з вином.
Влити гарячу воду та тушкувати під кришкою 5 хвилин. 
Якщо готуєте в сковороді, то готуйте на великому вогні, щоб рідина вирувала під кришкою.
Через 5 хвилин обережно перевернути рибу на інший бік, закрити кришку.
Це через 5 хвилин влити вершки і готувати до загустіння вершків 1-2 хвилини під кришкою.
Рибу викласти на блюдо. 
Цибулево-вершковий соус збити блендером.
Подавати рибу поливаючи вершково-цибулевим соусом гарячою. 

На гарнір можна подати, дуже смачне і гармонійне з рибою та її смаком, ексклюзивне пюре.



Живіть смачно!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 18 Января 2017
# 0

Ого, какие у тебя окуни! Вот, покажу, каких окуней ловить надо! Жалко, я свои не могу показать — общий вес 300 г, кот слопал вареные. Ты их в мульте готовила, а если в духовке запечь? Наверно, не такие нежные получатся. Буду собирать "больших" окуней...

richinna 18 Января 2017
# 0

это еще небольшие Окунь суховатая рыба,хотя и очень вкусная,я очень люблю
зачем тебе духовка,просто приготовь в сковороде...

gutka 20 Января 2017
# 0

ммммм, ням, я іду до тебе на рибу 

richinna 20 Января 2017
# 0

Поспіши, поки окунь ловиться

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014