Персики консервовані з гвоздикою

Автор: richinna 7 Августа 2016
Персики консервовані з гвоздикою
Дивно,але в цьому році чомусь персики дешевші за абрикоси, тому пропоную ароматні консервовані цілі персики з кісточкою в сиропі з гвоздикою.

Потрібно на 5 літрових банок:

  • Персики (мілкі домашні) 2,5 кг
  • Вода 2,5 л
  • Цукор 3 скл.
  • Сік лимону 3 ст. л.
  • Гвоздика(головка) 5 шт.
Персики помити та заповнити літрові банки на 3/4 банки. 

В каструлю налити воду, додати цукор та закип'ятити сироп,в кінці влити сік лимону.
Залити персики кип'ячим сиропом, додати в кожну банку  по 1 головці гвоздики без ніжки,нам потрібен аромат гвоздики, а не смак. А саме капелюшок гвоздики поширює аромат,а ніжка дає смак.
Стерилізувати персики 20 хвилин з моменту закіпання води в каструлі.
Закрутити банки та перевернути догори дном,накрити персики пледом та залишити до повного остигання. 






Смачного!
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014