Маринована капуста з кабачками

Автор: richinna 16 Июня 2016
Маринована капуста з кабачками
Маринована хрустка капуста з смачними  кабачками за 2-3 доби. Спробуйте,це смачно!

Потрібно

  • Буряк 50 г
  • Кабачок 1 шт.
  • Капуста молода 400 г
Всі овочі мають бути молодими!!!
Буряк натерти або тоненько нарізати пластинами. 
Викласти в посуд (приблизно 1-літровий) в якій буде маринуватися капуста з кабачками. 
Порізати молодий кабачок на кружальця та викласти на буряк.
Зверху викласти порізану на крупний кубик молоду капусту.

Для маринаду:

  • Вода 400 г
  • Сіль (з верхом) 1 ч.л.
  • Цукор 80 г
  • Оцет яблучний 80 мл
  • Лавровий лист,гвоздика,перець горошком за смаком
До води додати сіль,спеції та цукор. 
Варити 5 хвилин. Вимкнути маринад та додати оцет. 
Залити капусту з кабачками гарячим маринадом та залишити при кімнатній температурі на 2-3 доби.
Ми їли капусту з кабачками вже на другу добу. 
Дуже смачне та хрустке мариноване асорті з кабачка та капусти. 






Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Rina 16 Июня 2016
# 0

Обов’язково приготую)))

Rina 16 Июня 2016
# 0

Я не пробувала кабачки мариновані таким способом)

richinna 16 Июня 2016
# 0

Я якщо чесно,до цього часу сама не пробувала але експеремент вдався, моему чоловікові кабачки більше навіть сподобалися чим капуста, вся справа в смачному маринаді!

Zmeychka 21 Июня 2016
# 0

Уже и не помню когда последний раз мариновала кабачки А с капустой и свеклой вообще не готовила... Короче, надо пробовать!

richinna 21 Июня 2016
# 0

все в твоих руках

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014