Старий оселедець на новий лад

Автор: Ксюша 25 Декабря 2014
Старий оселедець на новий лад

Запашний оселедець такий смачний! Чи не так? І як же його не використати при приготуванні святкового столу. Але як саме? Адже звичайні страви у вигляді банального Оселедця під шубою вже настільки всім приїлися, що хочеться чогось більш оригінального, але від цього не менш смачного. Спробуємо підібрати кілька варіантів цікавих і апетитних страв, у складі яких присутній оселедець. Отже, почнемо!

Варіанти салатів з оселедця до Вашого святкогового столу:

Цей Шаровий салат з оселедчиком, рисом, відвареним буряком і яйцем, можливо, в чомусь нагадує класичну Шубу, але наповнення тут абсолютно інше. Він виходить більш ніжним і легким і вам неодмінно сподобається. Спробуйте його приготувати!

А незвичайний і яскравий Салат Букет з оселедцем, сиром, вареними буряками, картоплею та морквою, а також тоненькими млинцями, які уособлюють собою квіткові бутони, і справді нагадує яскравий букет. Від такого оригінального блюда ваші гості абсолютно точно прийдуть в повний захват!

Святковий і дуже смачний Салат Карнавал, прикрашений червоною ікрою, в який крім оселедця входять також маринована цибуля, свіже яблуко, копчений сир і варені яйця, викличе справжній фурор за вашим святковим столом. І захоплені вигуки будуть в даному випадку аж ніяк не перебільшеними, адже цей салат того вартий. Повірте!

Вітчизняні роли

Чи любите ви суші і роли? Можливо, багато хто відповість ствердно. Але ці Суші-роли по-українськи абсолютно точно сподобаються всім! Оригінально загорнуті в тонкі млинці дуже смачні інгредієнти: картопляне пюре, маринований огірочок і оселедчик з болгарським перцем, просто не можуть не припасти вам до смаку!

Закусочні тарталетки

Цю цікаву та смачну Закуску в тарталетках з рисом, оселедцем і зеленню можна сміливо подавати на святковий стіл і чекати схвальних відгуків про свої кулінарні здібності будь-якій господині. Вони дуже смачні, а готуються надзвичайно просто. Тому цей рецепт обов'язково повинен залишитися у вашій записній кулінарній книзі на випадок приходу несподіваних гостей.

Як бачите рецептів смачних і незвичайних страв, які можна подавати до святкового, в тому числі і новорічного столу, велика безліч. І дивувати рідних і знайомих своїм кухарським мистецтвом ви зможете ще дуже довго й успішно.
55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Marsella 26 Декабря 2014
# 0

Взяла в КК все, что поняла 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014