Фаршировані печерички

Автор: Nadijka 5 Июня 2014
Фаршировані печерички

Фаршировані печериці можна готувати, як вдома в мікрохвильовій пічці чи в духовці, так само і на природі. В даний момент я готувала вдома, бо у нас дощова погода і не було можливості виїхати на пікнік. Але в рецепті я прикладу фото із зимового пікніка, на яких буде видно весь процес приготування.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

 ІНГРЕДІЄНТИ:

  • 1 кг печериць
  • 400 гр м'ясного фаршу
  • 150 гр голандського сиру
  • 100 гр цибулі
  • харчова морська сіль ТМ «Salute di Mare» до смаку
  • чорний мелений перець до смаку.

Печериці чистимо.

М'ясний фарш перемішуємо із дрібно нарізаною кубиками цибулею та ніжками від печериць (ніжки печериць, за бажанням, можна не використовувати, а окремо зробити із них підливку). Все солимо морською сіллю та перчимо і добре перемішуємо.

 

Шапочки печериць начиняємо приготовленим м'ясним фаршем.

Зверху фаршировані шапочки печериць затираємо на грубому тертку голандським сиром.
Ставимо печериці готуватися у мікрохвильову піч на 5-10 хвилин, в залежності від потужності мікрохвильовки. Можна також фаршировані печериці готувати у духовці або на решітці-гриль на природі.



45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014