Легкий осінній пиріг

Автор: Oksana_sadova 16 Сентября 10:04
Легкий осінній пиріг
Легкий осінній пиріг - це надзвичайно ароматний та сочний пиріг, за рахунок того, що фрукти додаються в саме тісто і зверху на тісто.

Ингредиенты

  • цукор 1 склянка
  • борошно 1.5 склянки
  • олія 7 ст.л
  • розпушувач тіста 2 ч.л.
  • яйця 4 шт
  • варення
  • яблука 4 шт
  • груші 2 шт
Яйця + цукор + олія + розпушувач — збити по дуже пишної маси. Всипати борошно і ще раз добре збити. Яблука і 1 грушу почистити і нарізати дрібними кубиками. Тісто перемішати з фруктами. Форму застелити папером для випічки і вилити тісто Грушу порізати тоненькими скибочками і викласти зверху на тісто.
Випікати при  190С приблизно  40 хв. Дістати пиріг із духовки і змастити теплим варенням (я потерла зверху ще трохи шоколаду).Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 16 Сентября 23:01
# 0

Я уже 5 день #безконфет и #безсахара ! Поэтому пока только облизываюсь ))!
Но своим приготовлю ))

Oksana_sadova 17 Сентября 20:55
# 0

konfairy 17 Сентября 13:17
# 0

Ой-ой-ой, оказывается, я — не одинока — вторую неделю сижу на кремлёвке. Тоже облизываюсь, но своим пеку. Вот когда насморк был бы кстати. Я смотрю у тебя, Оксан, вся выпечка такая аппетитная! И фотки классные(предмет моей зависти), признавайся: ты- фотопрофи? 

Oksana_sadova 17 Сентября 21:00
# 0

ДякуюЦе я вчуся сама,дуже багато читаю про те як фотографувати їжу ,спочатку фото були просто жах, я одну страву можу сфоткати разів  20 і 30, а потім вибираю. Дуже приємно, що фото подобаються, бо я дуже стараюся 

richinna 18 Сентября 15:13
# 0

Легкий я би сказала в приготуванні... а так то... можна погладшати

Oksana_sadova 18 Сентября 16:57
# 0

І в приготуванні теж Він легкий на шлунок, бо без масла вершкового 

richinna 18 Сентября 17:24
# 0

але аж 7 ст.л. олії,це не мало калорій

konfairy 18 Сентября 17:27
# 0

Та це ж на весь пиріг! Хіба ти цілий з'їси?

Oksana_sadova 18 Сентября 18:05
# 0

Але це іде на великий пиріг, і все одно менше ніж в у вершковому маслі, олія у випічці не така тяжка на шлунок, таку випічку можна навіть тим хто на дієті, ну звичайно кусочок чи два

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014