"Кутя в гарбузі".

Автор: dylinova 8 Сентября 2015
\

З невеликою гарбуза зрізати кришечку,акуратно вибрати м'якоть і насіння,покласти всередину родзинки ,курагу,чорнослив за бажанням і відправити в духовку.Рис відварити до підлозі готовності і додати до гарбуза,можна полити узваром якщо виходить сухувато, і знову відправити в духовку.В кінці додати мед і можна подавати до столу)Приємного апетиту!

Ингредиенты

  • гарбуз 1 шт
  • рис 200 гр
  • родзинки 50 гр
  • чорнослив 50 гр
  • мед
  • узвар
5

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014