Суп з плавленим сирком і яйцем

Автор: Tanyouha 31 Октября 2009
Суп з плавленим сирком і яйцем

На обід смачненький супчик.

На 2,5л води потрібно:
3-4 картоплини
1 морквина
1 цибулина
1 плавлений сирок
2 варених яйця
1 ст.л. масла чи маргарина
сіль, перець, зелень
1 ст.л. — сметани

 

Сирок ріжимо на квадратики
і кладемо в кастрюлю коли закипить вода,
помішуємо, щоб сирок трошки розтопився.

Картоплю чистимо, дрібно нарізуємо
і відправляємо в кастрюлю.

Цибульку дрібно ріжимо, моркву тремо на дрібній терці

і тушимо на столовій ложці масла чи маргарину.
Коли стушиться — в кастрюлю.
Посолити, поперчити.

Яйця ріжимо на квадратики (як на с-т "Олів"є", дрібненько)
(забула зробити фото) і за 2-3хв до кінця варки вкидаємо їх
в кастрюлю.

Посипаємо зеленню, можна додати ложку сметани.

ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!!

141

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
iron_berry 2 Ноября 2009
# 0
Один з моїх найулюбленіших супів!
Tanyouha 2 Ноября 2009
# +1
Да, цей супчик просто смакота
Седых Анна 7 Ноября 2009
# 0
Подруга пробовала приготовить, очень хвалила.
Вкуся 30 Ноября 2009
# 0
Спасибо,приготовила по вашему рецепту.Вкусноооо .
Tanyouha 8 Декабря 2009
# 0
Наздоров"чко
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014