Пиріжки з бринзою,сиром та зеленню / Пирожки с брынзой,сыром и зеленью

Автор: richinna 31 Марта 2015
Пиріжки з бринзою,сиром та зеленню / Пирожки с брынзой,сыром и зеленью
Пиріжки з картопляного дріжжового тіста з соленою часниковою начинкою з бринзи,твердого сиру та зеленої цибулі.

Для тіста:

  • Картопля 200 г
  • Відвар від картоплі або молоко 1 склянка
  • Олія 6 ст. л.
  • Цукор 1 ст. л.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Дріжджі сухі 1 ч.л.
  • Борошно 4 склянки
Картоплю відварити,злити відвар в склянку 250 мл, картоплю розтерти в пюре.
Додати до картоплі відвар,якщо не вистачило до повної склянки,то долийте молоком.
Остудити до 30 -40 градусів.
Додати олію,цукор,сіль.
Всипати просіяне борошно та дріжджі. 
Якщо дріжджі потрібно розводити водою,то додайте їх до теплого відвару.
Замісити м'яке дріжджове картопляне тісто та залишити,щоб підходило.
В мене все робить хлібопіч!
Я ще додала до тіста мелені мускатний горіх,імбир та духм'яний перець.
З половини тіста я приготувала маленькі булочки до борщу, які змастила збитим яйцем.
Дала булочкам підійти та випікала при температурі 200 градусів в духовці 25 хвилин.
Готові гарячі булочки змастила подрібненим часником з вершковим маслом. 

Для пиріжків:

  • Бринза 150 г
  • Сир твердий 150 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Цибуля зелена 5-6 шт.
  • Часник 1 головка
  • перець чорний
Бринзу  та сир натерти на тертушці. 
Моя бринза добре розім'ялася виделкою.
Додайте до бринзи яйце,добре вимішайте збиваючи, зелену цибулю,часник та перець.
Якщо бринза не дуже солона, потрібно посолити.
Додати до бринзи з яйцем натертий твердий сир та вимішати.
тісто розділити на невеличкі кульки.
Розплескати та викласти на середину начинку.
Зверху добре зліпити пиріжок та викласти на верх швом на стіл чи деко.
Можна пиріжки надрізати зверху ножицями..
Не прорізаючи тісто до кінця,тільки грубу частину.
Змастити пиріжки яйцем та посипати кунжутом.
Випікати солоні пиріжки з бринзою та сиром в духовці 20-25 хвилин при  180-200 градусах.
Смачного!
100

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
julinka 31 Марта 2015
# 0

Пирожка обалденные, о у тебя духовочка появилась! С обновочкой тебя!

richinna 31 Марта 2015
# -1

ага,появилась!Спасибо!

julinka 31 Марта 2015
# 0

аэрогриль теперь пылится?

richinna 31 Марта 2015
# 0

нет, каждая техника отвечает за какие-то блюда)))) печеный картофель,например, вкуснее всего в аэрогриле!

konfairy 31 Марта 2015
# 0

Иннушик, ты — гений Эх-х! Постный борщ второй день едим, ёлки Жарила ржаные булочки-пампушки с начинкой из лука, чеснока, укропа, петрушки и масла (обычно пекла по рецепту Ольги Рядинской, но сегодня  душа хотела экспериментов . А хочу твои пирожки к грибному супчику!  Ура! Пюре осталось от ужина! 

richinna 31 Марта 2015
# 0

konfairy 1 Апреля 2015
# 0

Ох, ну, что сказать... доедают твои булочки с травкой с чаем (зелень, сыр, чеснок!). Для фото ничего не осталось, да и дождь целый день льет как из ведра. А тесто вроде бы похоже на сибирские шанежки — надо Машуньку спросить. Да, в начинку я, всё же, как истинная конотопская в..., ну,не будем уточнять, добавила всё  имеющуюся траву — лук, укроп, петрушку. И конечно с сыром намного вкуснее! Иннуш, спасибо тебе, дорогая за  пампушки премиум класса

richinna 1 Апреля 2015
# 0

На здоровье,дорогая!

Ксюша 31 Марта 2015
# 0

ах да плюшки 

richinna 31 Марта 2015
# 0

Спасибо,Ксюша!

Marsella 1 Апреля 2015
# 0

Хочу дождь! 

Зачем зашла на сайт вечером?? 

Идеальная форма — наверно Инна их покупает в кафе готовые

Я оплачу билеты — приедь к нам а.. Бронирую??

 — Конечно +100500!

richinna 1 Апреля 2015
# 0

вместо моря на Урал?

Marsella 4 Апреля 2015
# 0

Zmeychka 6 Апреля 2015
# 0

Такая аппетитная выпечка, что аж ручки "зачесались" приготовить!  Хоть не заходи на сайт!    

richinna 16 Апреля 2015
# 0

Заходи,угощайся,не стесняйся!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014