Рис неочищений з овочами

Автор: richinna 4 Августа 2017
Рис неочищений з овочами
Смачна і корисна страва з неочищеного коричневого рису з овочами. Смакує і в холодній, і гарячій подачі до столу.

Потрібно на 2 порції:

  • Рис коричневий (відварений) 3-4 склянки
  • Сметана,масло або олія 2 ст. л.
  • Спаржева квасоля(відварена) 1 скл.
  • Помідора 1 шт.
  • Морква (молода) 1 шт.
  • Зелений горошок молодий 1/2 скл.
  • Соєвий соус 2 ст. л.
  • Зелень,сіль,спеції за смаком
Коричневий неочищений рис замочується наніч та відварюється в мультиварці на програмі плов експрес (каша). 
До рису в каструлю мультиварки чи сковороду додати жир(олія,сметана домашня,масло)  відварену та порізану навпіл спаржеву стручкову квасолю. Смажити на середньому вогні.
Порізані кубиком томати без шкірки (зняти шкірку обливши  помідору окропом і холодною водою).  
Також додати порізану довгими брусочками моркву. Перемішати акуратно та смажити рис з овочами 3-4 хвилини помішуючи.
Додати молодий зелений горошок ( можна морожений), соєвий соус,спеції та смажити рис з овочами ще 2-3 хвилини. 
Накрити кришкою та залишити на 5 хвилин.
Перед подачею посипати коричневий неочищений рис з овочами зеленню. 
Смакує і теплим, і холодним. 

Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
konfairy 5 Августа 2017
# 0

Мені теж подобається цей рис, навіть більше звичайного, білого. Як завжди просто та вишукано, Іннуш!

Oksana_sadova 6 Августа 2017
# 0

Такий рис ще не пробувала

richinna 6 Августа 2017
# 0

як попадеться,обов'язково спробуй! він дуже корисий і ситний,має смачний незвичний для рису смак

Oksana_sadova 6 Августа 2017
# 0

Обовязково подивлюся за таким рисом, бо зацікавив рецепт 

richinna 6 Августа 2017
# 0

ми плов з нього обожнюємо, і з м'ясом, і з печінкою, і з рибою.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014