Oksana_sadova (Оксана)

11 место в рейтинге Шеф-поваров 11,915.10

Баклажани в томатному соусі

8 Сентября 2016
Автор: Oksana_sadova
Баклажани в томатному соусі
Баклажани в томатному соусі - це дуже смачно , вони подаються як холодна страва.

читать дальше >

Перець, фарширований індичкою, тушкований в помідорах

7 Сентября 2016
Автор: Oksana_sadova
Перець, фарширований індичкою, тушкований в помідорах
Для любителів фаршированого перцю, за рахунок мяса індички, виходить більш дієтичним.

читать дальше >

Яблучний пиріг

7 Сентября 2016
Автор: Oksana_sadova
Яблучний пиріг
Пиріг виходить дуже соковитий із хрумкою скоринкою.

читать дальше >

Мясо з овочами в томатно-соєвому соусі по - китайськи

6 Сентября 2016
Автор: Oksana_sadova
Мясо з овочами в томатно-соєвому соусі по - китайськи
Для любителів китайських блюд - незвичний, кисло-гостро-солодкий смак.

читать дальше >

Салат «Сoleslaw»

5 Сентября 2016
Автор: Oksana_sadova
Салат «Сoleslaw»
Цей салат дуже популярний в Європі та Америці. Основний його інгредієнт — капуста, а родзинкою і відмінною рисою є заправка з ніжним, пряним, злегка вершковим смаком. У цьому салаті присутні 2 види капусти: біло- і червонокачанна. Про властивості білокачанної знають все і часто використовують в кулінарії, а ось червону незаслужено обходять стороною. Червонокачанна капуста зберігає в собі в рази більше мінералів, заліза і кальцію, так само в рази перевищує кількість вітаміну С.
В інтернеті можна знайти дуже багато варіантів цього салату, я вибрала цей варіант і непрогадала, бо це дуже і дуже смачно.

читать дальше >

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014