Сирне тісто для печених пиріжків

Автор: richinna 13 Февраля 2016
Сирне тісто для печених пиріжків
Смачне тісто для печених пиріжків. Підходить для солодкої і солоної випічки. Можна замішувати з яйцем та без нього. 

Потрібно:

  • Сир кисломолочний(творог) 300 г
  • Молоко 150 мл
  • Олія 150 мл
  • Цукор 4 ч.л.
  • Сіль 0,5 ч.л.
  • Яйце 1 шт. не обов'язково
  • Розпушувач 3 ч.л.
  • Борошно 500-600 г
Яйце(залишити половину жовтка для змащування пиріжків) збити в блендері з кисломолочним сиром,олією,молоком,цукром і сіллю.
Додати борошно і розпушувач
Замісити м'яке тісто.
Дати сирному тісту для пиріжків відпочити 20 хвилин.
Розрізати на куски.
Розкачати сирне тісто для печених пиріжків, додати начинку та сформувати пиріжки. 
Змастити пиріжки жовтком змішаним з молоком. 
Дуже смачне і запашне тісто для печених пиріжків. 
Я з сирного тіста печу  і солодкі, і солоні пиріжки,які довго не черствіють.
Сирне тісто після випічки схоже до листкового.








Смачної Вам випічки!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014