Молода картопля – старт сезону!

Автор: Ксюша 8 Июля 2015
Молода картопля – старт сезону!
Що особливого у картоплі? Звичайний овоч. Але якщо ми говоримо про молоду картоплю, то слід відмітити, що крім гарного смаку вона є дуже корисною. В її шкірі міститься велика кількість вітамінів, мінералів та інших корисних речовин, які позитивно впливають на організм.
Ніжну молоду картоплю можно варити, тушити, жарити, запікати, готовати з неї салати та котлети, оладки та запіканки. Ось приклад 5 найсмачніших страв, на мою думку, з молодої картоплі, якими поділилися наші Шефовці.

Дорогі друзі запрошую і вас до написання смачних статей. Обирайте самі тематику, та розкажіть про свої улюблені рецепти з нашого сайту обраної Вами теми. Так ми разом згадаємо про найсмачніші рецепту сайту и виразимо свою повагу до наших Шефів :)!
Пікантна молода картопля готується дуже легко й швидко.
Така цікава і проста страва прикрасить Ваш стіл і порадує гостей.
Ще один дуже легкий рецепт - Молода картопля з часником. Цю страву зможе приготувати любий член родини - просто і смачно :)    
А ось і суто українська страва – Молода картопля з салом. Цю картоплю можна приготувати в духовій шафі, а найсмачніше і цікавіше, коли ви виберетесь на природу, приготувати її на багатті поклавши на решітку.
Але найпопулярніший рецепт з молодої картоплі про який я не могла не написати це Молода картопелька. Цю картоплю полюбляє уся моя родина і це найперший рецепт з картоплі який навчилася колись готувати :)
У відварену картоплю додають масло та укроп. А ще один варіант, який я дуже полюбляю, додати до відвареної молодої картоплі смажену цибульку зі сметаною.  
А як обійтись без фаршированої картопельки?
Печена картопля з сиром - ця ситна страва буде гарно виглядати на вашому святковому столі.
Дорогі друзі, готуйте смачні страви з молодої картоплі і насолоджуйтесь їх корисним та чудовим ароматом. Приємного вам сезону молодої картопельки!

Шукайте також і інші рецепти з молодої картопельки - для цього у пошуку наберіть "Молодая картошка" :)

Дякую Анжеліці(lakshmi) за головне фото :)

А ще буду вдячна Вам за Ваші тематичні статті :). Можно писати про страви із вишні, солодкі та кислі блюда, варіації на тему плова та будь-які інші, головне смачно та цікаво і на основі вже існуючих рецептів на Chef.com.ua :)
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
julinka 8 Июля 2015
# +1

обожнюю картопельку

snv71 8 Июля 2015
# +2

Ой, картошка, картошка, в кожуре уголек — это про печенную. А обожаю ее в любом виде. А приготовить из нее можно ого-го...(вспоминается фильм "Девчата"). А молодую люблю жарить маленькую с кожурой.

Ксюша 9 Июля 2015
# 0

Ага, да, я фильм часто вспоминаю при виде картошки 

Marsella 13 Июля 2015
# +1

Картошка — жареная, отварная пюре!!! Картофель — фри, картофель — пай! Шаньги!!!!)) Обожаю "Девчат". За картошку душу продам)) 

Ксюша 13 Июля 2015
# 0

Ага попалась ! Теперь я знаю как тебя заманить 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014