Профілактичний гінекологічний огляд

Елена17 31 Июля 2023

Ми на роботі проходимо медичну комісію. У цю комісію входить гінекологічний огляд. Але він проводиться формально. Підкажіть, де можна знайти клініку, яка би проводила гінекологічний огляд більш сумлінно.

Комментарии (8)
Artem13 31 Июля 2023 #

Забувати про профілактичні медичні огляди, будь то гінекологічні чи інші, не варто, оскільки раннє виявлення проблем може значно полегшити лікування та запобігти ускладненням.

Василий911 31 Июля 2023 #

Справді, профілактичний гінекологічний огляд - це не лише можливість вчасно виявити проблеми, але й зберегти здоров'я жінки в цілому. В ході огляду лікар оцінить стан репродуктивних органів, здійснить пап-тест для виявлення змін у клітинах шийки матки та інші необхідні дослідження. 

Пушкарева 31 Июля 2023 #

Добрий день! Звичайно, профілактичний гінекологічний огляд https://mdclinics.com.ua/ua/uslugi/ginekologiya-i-profilaktika/   є важливою складовою здоров'я жінки. Регулярні візити до гінеколога допомагають вчасно виявляти різноманітні проблеми та захворювання репродуктивної системи.

Зазвичай, молодим дівчатам рекомендують здійснювати перший огляд після настання першої менструації або при активному статевому житті. Далі, якщо немає серйозних проблем, рекомендують робити огляд раз на рік. Однак, у деяких випадках, лікар може призначити більш часті візити, особливо якщо є певні фактори ризику.

Gorri 22 Августа 2023 #

Дуже дякую медичному центру Calm https://calm.ua/services/ginekologiya/lazerne-likuvannya-patologiy-shiyki-matki/ за якісне лазерне лікування ерозії шийки матки! Я дуже переживала за таке втручання, але лікарі зробили все можливе, щоб забезпечити мені комфорт та безпеку під час процедури. Результати приголомшливі і я почуваюся чудово. Рекомендую цей центр усім жінкам.

TinaNa 27 Августа 2023 #

Так само хочу потрапити на такий огляд. Окрім цього хочу щоб мені гінеколог докладно розповів про донорство яйцеклітин. Хочу спробувати 

OksanaOprush 7 Сентября 2023 #

Так само хочу потрапити на такий огляд. Окрім цього хочу щоб мені гінеколог докладно розповів про донорство яйцеклітин. Хочу спробувати 

В мене сестричка є донором яйцеклітин і це рішення вона приймала свідомо. Перед тим як відбувався забір її ретельно оглядали декілька лікарів, брали усі необхідні аналізи для того, щоб переконатись що із жіночим здоров'ям в неї все ок. Почитайте тут https://www.donorstvo-yaytseklityn.com.ua/ як відбувається уся ця процедура 

DovbushTaras 17 Сентября 2023 #

В мене сестра на такий профілактичний огляд записалась. Як результат - міома матки.... 

TinaNa 18 Сентября 2023 #

Ну так...буває і таке . Дуже часто людина ніби іде на звичайний профілактичний огляд, а результати такого огляду її потім шокують.... Але добре, що хворобу виявили і напевно що приступили до лікування?! Дайте сестрі почитати ось цю корисну статтю про те чого не можна робити при міоми матки https://euromd.com.ua/sho-ne-mojna-robiti-pri-miomi-matki-protipokazannia-dlia-masajy-zaniat-sportom-ta-fizioprocedyr/ . Їй напевно що вона знадобиться щоб почувати себе краще. 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014