Овочі у вершковому соусі з рибою в солі або/или Овощи в сливочном соусе с рыбой в соли

Автор: richinna 16 Сентября 2013
Овочі у вершковому соусі з рибою в солі або/или Овощи в сливочном соусе с рыбой в соли

До неподобства просто і до нестями смачно)))))))

Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

Для овочево-вершкового рагу(на 1-2 порції):
Часник- 2 зуба
Картопля-2 шт.
Морква-1 шт.
Перець солодкий-1шт
Помідор-1 шт. або чері 6-8 шт.
Цукіні або кабачок-1 шт.
Тім'ян,сіль,вода,оливкова олія
Вершкове масло 50-100 г

Овочі мають бути молодими і свіжими.
Порізати овочі приблизно як на фото або за бажанням.

Першим на сковорідку піде мілко порізаний часник.
Для того щоб часник не згорів потрібно:
на холодну пательню влити оливкове масло, додати часник і поставити на середній вогонь.

Як тільки часник прогріється, збільшити вогонь і додати картоплю та тім'ян, обсмажити 2 хвилини помішуючи.

Далі теж саме робимо з морквою дві хвилини і з болгарським перцем.
Додаємо цукіні і знову обсмажуємо з овочами 2 хвилини.

Головне все робити швидко на великому вогні,але слідкувати щоб овочі не згоріли і не розварилися в кашу)))
Долити до овочевого рагу  чашку води або бульйону,щоб наполовину покрила овочі.Сіль. Дати покипіти 2-3 хвилини.
В саму останню чергу до овочів  додати томати і вершкове масло.
Накрити кришкою.

Як тільки масло розпуститься і зрідниться з водою потрібно зразу вимкнути і подавати.
Але перед тим, як почати готувати овочі потрібно підготувати рибу і відправити її в аерогриль(духовку) готуватися.

Для риби в солі потрібно:
річкова форель,дорада,сібас
Лимон 1/4 шт.
перець,тім'ян
Сіль крупна -1 кг
яєчний білок 1-2 шт.

Білок збити з щіпкою солі в стійку піну.
Щоб перевірити чи білок такий як нам потрібний, треба перевернути ємкість догори дном, білок повинен триматися купи)))

Рибу очистити тільки всередині.
В живіт покласти лимон та траву.

На деко висипати 300-400 г солі,зробити подушку і викласти на неї рибу.

Сіль,яка залишилась змішати з білком і покрити зверху форель.
Голову і хвіст не покривати.
Запікати рибу при темп.235 град. 30-40 хвилин.

Білково-сольову кірку розбити молотком або ручкою ножа. Рибу почистити від шкіри та відділити філе.
Хочу зразу зауважити,що я знаю і пробувала три способи запікати рибу в солі.
1) сіль з білком
2) сіль з водою
3) просто чиста сіль
і  щоб сказати, що смакові якості риби змінюються від одного зі способів, я не скажу!
Так що можете просто засипати сіллю і не гратися. Головне,щоб сіль не попала в живіт риби.
Смачна та ароматна страва!

Смачного!

75

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Marsella 17 Сентября 2013
# 0

Яка рибка аааа. Що ти все-таки спекла, дораду, сібаса або форель? А якщо немає аэрогриля?

richinna 17 Сентября 2013
# 0

в донном случае форель,но готовила и дораду и сибас. Мне больше всего нравится дорада. Если нет аэрогриля,используй обычную духовку или мангал.

richinna 22 Сентября 2013
# 0

рыба, как рыба А вот овощи в нежно-сливочном соусе и неперевареные -это что-то!

forum 17 Сентября 2013
# 0

forum 17 Сентября 2013
# 0

Когда то очень давно привез нам один поставщик стерлядь ... на пробу, так сказать... более того, он предложил свой рецепт ее приготовления.... как человек заинтересованый в продаже своего продукта, естественно мы ожидали супер рецепт от него.... делал он ее именно по твоему рецепту... соль с водой... сначала мы ужаснулись от количества соли, но потом поняли, рецепт и способ приготовления имеет право на жизнь... скажем так : — "вкусно, но не до крика мозга")).. к сожалению... при наличии мангала, глупо готовить рыбу в печке... и тем более по этой технологии...

richinna 17 Сентября 2013
# 0

мне нравится такой ленивый способ запекания рыбы из-за того, что ее не нужно чистить от чешуи! а если рыба только поймана(свежайшая) тогда даже не нужно чистить внутрености( я об окуне), как вариант для природы,главное не придавить желчь.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

базилік баклажан блюда из картофеля блюда из курицы бразильская бринза быстрое блюдо выпечка еда проста жульєн завтрак закуска запеканка зелені помідори как приготовить как приготовить запеканку как приготовить отбивные как приготовить палочки из картофеля. картофель как приготовить соус из слив картопля картофель картофель с сыром картофельная запеканка каша консервація котлеты кошинья креветки крокеты куриное филе куриные отбивные курица кіноа лайм макароны морква овочі отбивные отбивные в кляре паста паста с креветками в сливочном соусе паста с сливочным соусом пирог пирожки простой рецепт рататуй-13 рататуй13 рецепт з фото рецепт палочек из картофеля рецепт приготовления отбивных рецепт соуса ткемали рецепт українською рубленные котлеты рукола салат свинина сладкое сніданок соус ткемали сыр сыр. творог тирамису торт торт без выпечки тыква ужин черрі чеснок швидко
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014