Курячі нагетси з кокосом / Куриные наггетсы

Автор: richinna 8 Марта 2016
Курячі нагетси з кокосом / Куриные наггетсы
Дуже соковите куряче філе в хрусткій паніровці з сухарів і кокосу, замариноване спочатку в молочно-винному маринаді, а потім в яєчно-томатному в якому куряче філе може зберігатися в холодильнику до 3-х діб. 
Такі курячі нагетси можна смажити на олії та запікати в духовці.

Потрібно:

  • Куряче філе 1 шт.
  • Вино 50 мл
  • Молоко 100 мл
  • Яйце куряче 1-2 шт.
  • Олія в маринад 1 ст. л.
  • Тім'ян 1 ч.л.
  • Сіль,перець за смаком
  • Крохмаль 2-3 ст. л.
  • Томатна паста 2 ст. л.
  • Сухарі панірувальні 1 скл.
  • Стружка кокосова 2-3 ст. л.
  • Олія для смаження
Куряче філе порізати навскоси. 
Залити вином та молоком.
Перемішати все та залишити на 1 годину. 
Через годину куряче філе відкинути на сито.
Яйце збити з олією, тім'яном,сіллю та перцем.
Додати крохмаль і все добре перемішати.
До яєчного маринаду-кляру додати томатну пасту.
Збити томатно-яєчний маринад-кляр міксером.
Можна до маринаду додати ще спеції за смаком: паприка,коріандр,імбир.
Змішати куряче філе з яєчно-томатним маринадом та залишити маринуватися в холодильнику на декілька годин.
Не обов'язково смажити одразу все м'ясо, в такому маринаді куряче філе може зберігатися і маринуватися 2-3 доби в холодильнику в закритому посуді.
До  панірувальних сухарів додати кокосову стружку.
Перемішати сухарі з кокосом.
Дістати куряче м'ясо з маринаду-кляру, обваляти в паніровці
з обох боків і смажити на олії в розпеченій пательні по 2-3 хвилини з однієї сторони до золотої скоринки. 

Також куряче філе в кокосовій паніровці можна викласти на деко з пергаментом змащеним олією, та запекти курячі нагетси в духовці.
Смачні та соковиті курячі нагетси з хрусткою кокосовою скоринкою, мають цікавий аромат і неймовірний смак. 
Смакують такі курячі нагетси і гарячими, і холодними.







Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Zmeychka 14 Марта 2016
# 0

Кляр и панировка очень интересные. Я большой любитель кокоса, так что это моё!

richinna 14 Марта 2016
# 0

Яночка,приготовь не пожалеешь!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

авокадо безе блюда из куриного филе блюда из куриной грудки блюда из курицы блюда из творога быстрый кекс вафли видео рецепт выпечка выпечка сладкая десерт диетическая пища диетические блюда диетические рецепты диетический салат диетический ужин диетическое блюдо диетическое питание завтрак закуска закуски запеканка запечнная свинина к празднику к праздничному столу как приготовить салат как приготовить соус песто кекс кекс в кружке кекс в микроволновке кекс в чашке кекс с мороженным кексы куриная печень куриное филе рецепты курица малина мясной салат новий рік новогодний салат новогодний стол новый год обед песто песто из базилика печенье пп пп рецепты правильное питание праздничное праздничное меню праздничный стол простой салат рецепт з фото рецепт українською рождество рыба салат салат без майонеза салат с курицей свинина сир соус песто в домашних условиях торт ужин шампиньоны шашлык язик яичный рулет
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014