"Борщ с грибами"

Автор: dylinova 5 Сентября 2015
\
Гриби замочити на 2-3 години,потім відварити до м'якості.Додати до
бульйону води,щоб у загальній складності вийшло 3 літри,довести до
кипіння.Додати нарізану кубиками картоплю і чорнослив.Тим часом
нарізати соломкою буряк,обсмажити на рослинному маслі.Додати трохи
води і тушкувати 10 хвилин.Поки гаситься буряк.нашаткувати капусту і
додати в каструлю.Варити на невеликому вогні 5-7 хвилин.Додати
буряк,дати 10 хвилин покипіти.Цибулю нарізати великими кубиками,моркву
натерти на тертці.Розігріти масло і спасерувати цибулю і моркву до
золотистого кольору.Додати суміш в бульйон.Заправити лавровими
листами.посолити і поперчити за смаком,додати цукор.Дати потомитися на
невеликому огне15 хвилин.Додати часник,пропущений через прес.Коли
борщ буде готовий,дати настоятися півгодини і є з пампушками та з
сальцем,м-м-м смакота!

Ингридиенты.

  • картофель 3 шт
  • капуста 0,5 кочана
  • свекла 1 шт
  • морковь 1 шт
  • чеснок 2 дольки
  • черносли 6 шт
  • сушоные грибы 50 гр
  • лавровый лист 2-3 шт
  • сахар 0,5 ст.л
Гриби замочити на 2-3 години,потім відварити до м'якості.Додати до
бульйону води,щоб у загальній складності вийшло 3 літри,довести до
кипіння.Додати нарізану кубиками картоплю і чорнослив.Тим часом
нарізати соломкою буряк,обсмажити на рослинному маслі.Додати трохи
води і тушкувати 10 хвилин.Поки гаситься буряк.нашаткувати капусту і
додати в каструлю.Варити на невеликому вогні 5-7 хвилин.Додати
буряк,дати 10 хвилин покипіти.Цибулю нарізати великими кубиками,моркву
натерти на тертці.Розігріти масло і спасерувати цибулю і моркву до
золотистого кольору.Додати суміш в бульйон.Заправити лавровими
листами.посолити і поперчити за смаком,додати цукор.Дати потомитися на
невеликому огне15 хвилин.Додати часник,пропущений через прес.Коли
борщ буде готовий,дати настоятися півгодини і є з пампушками та з
сальцем,м-м-м смакота!
10

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

баклажаны баклажаны с сыром баклажаны с фаршем баклажаны с фаршем в духовке блюда из кабачков блюда из курицы блюда из свеклы бутерброд видео видео рецепт видео рецепты видеорецепт вкусно грибы жареные баклажаны жареные кабачки завтрак закуска запеканка запеканка из кабачков запеканка из куриной печени из кабачков из свеклы кабачек кабачки кабачки в духовке кабачки под сыром кабачки рецепты кабачок капуста картошка котлеты коул слоу куриная грудка куриная печень куриное филе курица лаваш лук молодая капуста овочі овощи огурцы омлет омлет с кабачками печень пицца помидоры редис редиска рецепт рецепты из свеклы рулет из лаваша рулет из лаваша с сыром рыба салат салат из буряка салат из свеклы салат со свеклой свекла сендвич синие суп сэндвич сэндвич с яйцами твердый сыр хот дог хот-дог шампиньоны яичница
Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014