"Борщ с грибами"

Автор: dylinova 5 Сентября 2015
\
Гриби замочити на 2-3 години,потім відварити до м'якості.Додати до
бульйону води,щоб у загальній складності вийшло 3 літри,довести до
кипіння.Додати нарізану кубиками картоплю і чорнослив.Тим часом
нарізати соломкою буряк,обсмажити на рослинному маслі.Додати трохи
води і тушкувати 10 хвилин.Поки гаситься буряк.нашаткувати капусту і
додати в каструлю.Варити на невеликому вогні 5-7 хвилин.Додати
буряк,дати 10 хвилин покипіти.Цибулю нарізати великими кубиками,моркву
натерти на тертці.Розігріти масло і спасерувати цибулю і моркву до
золотистого кольору.Додати суміш в бульйон.Заправити лавровими
листами.посолити і поперчити за смаком,додати цукор.Дати потомитися на
невеликому огне15 хвилин.Додати часник,пропущений через прес.Коли
борщ буде готовий,дати настоятися півгодини і є з пампушками та з
сальцем,м-м-м смакота!

Ингридиенты.

  • картофель 3 шт
  • капуста 0,5 кочана
  • свекла 1 шт
  • морковь 1 шт
  • чеснок 2 дольки
  • черносли 6 шт
  • сушоные грибы 50 гр
  • лавровый лист 2-3 шт
  • сахар 0,5 ст.л
Гриби замочити на 2-3 години,потім відварити до м'якості.Додати до
бульйону води,щоб у загальній складності вийшло 3 літри,довести до
кипіння.Додати нарізану кубиками картоплю і чорнослив.Тим часом
нарізати соломкою буряк,обсмажити на рослинному маслі.Додати трохи
води і тушкувати 10 хвилин.Поки гаситься буряк.нашаткувати капусту і
додати в каструлю.Варити на невеликому вогні 5-7 хвилин.Додати
буряк,дати 10 хвилин покипіти.Цибулю нарізати великими кубиками,моркву
натерти на тертці.Розігріти масло і спасерувати цибулю і моркву до
золотистого кольору.Додати суміш в бульйон.Заправити лавровими
листами.посолити і поперчити за смаком,додати цукор.Дати потомитися на
невеликому огне15 хвилин.Додати часник,пропущений через прес.Коли
борщ буде готовий,дати настоятися півгодини і є з пампушками та з
сальцем,м-м-м смакота!
10

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

авокадо безе блюда из куриного филе блюда из куриной грудки блюда из курицы блюда из творога быстрый кекс вафли видео рецепт выпечка выпечка сладкая десерт диетическая пища диетические блюда диетические рецепты диетический салат диетический ужин диетическое блюдо диетическое питание завтрак закуска закуски запеканка запечнная свинина к празднику к праздничному столу как приготовить салат как приготовить соус песто кекс кекс в кружке кекс в микроволновке кекс в чашке кекс с мороженным кексы куриная печень куриное филе рецепты курица малина мясной салат новий рік новогодний салат новогодний стол новый год обед песто песто из базилика печенье пп пп рецепты правильное питание праздничное праздничное меню праздничный стол простой салат рецепт з фото рецепт українською рождество рыба салат салат без майонеза салат с курицей свинина сир соус песто в домашних условиях торт ужин шампиньоны шашлык язик яичный рулет

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014