Гриби замочити на 2-3 години,потім відварити до м'якості.Додати до
бульйону води,щоб у загальній складності вийшло 3 літри,довести до
кипіння.Додати нарізану кубиками картоплю і чорнослив.Тим часом
нарізати соломкою буряк,обсмажити на рослинному маслі.Додати трохи
води і тушкувати 10 хвилин.Поки гаситься буряк.нашаткувати капусту і
додати в каструлю.Варити на невеликому вогні 5-7 хвилин.Додати
буряк,дати 10 хвилин покипіти.Цибулю нарізати великими кубиками,моркву
натерти на тертці.Розігріти масло і спасерувати цибулю і моркву до
золотистого кольору.Додати суміш в бульйон.Заправити лавровими
листами.посолити і поперчити за смаком,додати цукор.Дати потомитися на
невеликому огне15 хвилин.Додати часник,пропущений через прес.Коли
борщ буде готовий,дати настоятися півгодини і є з пампушками та з
сальцем,м-м-м смакота!
бульйону води,щоб у загальній складності вийшло 3 літри,довести до
кипіння.Додати нарізану кубиками картоплю і чорнослив.Тим часом
нарізати соломкою буряк,обсмажити на рослинному маслі.Додати трохи
води і тушкувати 10 хвилин.Поки гаситься буряк.нашаткувати капусту і
додати в каструлю.Варити на невеликому вогні 5-7 хвилин.Додати
буряк,дати 10 хвилин покипіти.Цибулю нарізати великими кубиками,моркву
натерти на тертці.Розігріти масло і спасерувати цибулю і моркву до
золотистого кольору.Додати суміш в бульйон.Заправити лавровими
листами.посолити і поперчити за смаком,додати цукор.Дати потомитися на
невеликому огне15 хвилин.Додати часник,пропущений через прес.Коли
борщ буде готовий,дати настоятися півгодини і є з пампушками та з
сальцем,м-м-м смакота!
Комментарии
следить за комментариями