Лазерная эпиляция

luidjinio 10 Декабря 2023

Усім привіт. Скажіть, будь ласка, де в Івано-Франківську можна зробити лазерну епіляцію, так щоб не дуже дорого.

Комментарии (4)
Arsentii 10 Декабря 2023 #

До речі, я шука. жінці подарунковий сертифікат на таку процедуру!

fedorSim 10 Декабря 2023 #

Привіт, є у нас в Івано-Франківську класний салон AVA Laser, зараз ходить моя дівчина та й сам особисто їх відвідую. Зараз в основному роблю тільки коли трохи з'являється волосся, але це раз на пів року в рік по-різному (не забувайте це все індивідуально та що я чоловік). У AVA Laser уважний персонал, індивідуальний підхід до кожного та 100% результат. Процедура не болісна (терпимо) якщо чесно я вважав, що буде гаряче). Після першої процедури лазерної епіляції іф https://avalaser.if.ua/ в AVA Laser я зрозумів, що постійний клієнт цього салону.

TinaNa 27 Декабря 2023 #

Девочки, а как можно удалить нежелательные волосы дома, самостоятельно?

Tamillata 27 Декабря 2023 #

Фотоэпиляторы https://irosgadgets.com/fotoepilyatory/ выбирайте для домашнего использования, сейчас магазин предлагает шикарные скидки и самое время сделать нужную покупку. Я сама давно таких шикарных предложений ждала и выбираю модель для личного пользования От салонных процедур откажусь, эффект не постоянный и очень дорого.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014