Авто для доставки

Povarov 26 Февраля 17:14

Підкажіть, де можна орендувати автомобіль для доставки їжі по Києву? Це нова послуга, яку ми хочемо запропонувати для клієнтів свого кафе, адже вони часто про це запитують. 

Комментарии (4)
Stelmax 26 Февраля 17:20 #

Із всіма питаннями стосовно прокату авто різних класів можете звертатися сюди https://rentdrive.ua/avtopark/ . Я просто не впевнений, яккий саме автомобіль для вас рекомендувати, адже не знаю об'єми вашої достаки. Але раджу звернути увагу на те, скільки пального витрачає автомобіль. Адже вам потрібно брати найбільш економний, щоб здешевити витрати на доставку. 

Povarov 26 Февраля 17:23 #

Ви все правильно пишете. Адже ми хочемо спробувати доставляти, будемо бачити, чи це буде для нас вигідно. Зараз багато закладів пропонують безкоштовну доставку. Незнаю, чи зможемо витримати конкуренцію із ними. 

Lom 13 Марта 12:31 #

А ми все ж будемо купувати. Вольво - хороші машини!

Egorov 14 Марта 12:21 #

Це правильне рішення, адже бізнесу краще мати власний транспорт. У мене інша сфера діяльності, але також роздумуючи стосовно оренди прийшов до висновку, що вигідніше купити Вольво С40 тут https://winnerauto.volvocarsdealer.com/model/c40-recharge у кредит чи лізинг на вигідних умовах. До того ж це електромобіль, тому він економічно вигідний та не приносить шкоди довкіллю.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014