Запечена скумбрія з горіхово-сирною начинкою

Автор: Oksana_sadova 12 Февраля 2017
Запечена скумбрія з горіхово-сирною начинкою
Бюджетну, але, тим не менш, дуже корисну рибу, скумбрію, можна  приготувати смачно і таку можна подати і до святкового столу.
Можна ще приготувати скумбрію із сиром https://www.chef.com.ua/recepty/Seledka/skumbriya-z-sirom-zapechena-u-duhovci-9593.html та скумбрію в паприці https://www.chef.com.ua/recepty/Seledka/skumbriya-v-paprici-9827.html.

Ингредиенты

  • скумбрія свіжа 2 шт.
  • гірчиця діжонська 2 ч.л.
  • сіль за смаком
  • лимонний сік 1 ч. л.
  • грецькі горіхи 3 ст. л.
  • майонез 2 ст. л.
  • олія 1 ч.л.
  • сир твердий 50 г.
Приготуйте  тушки скумбрії . Якщо риба заморожена, то попередньо дайте їй відтанути. Відріжте голову і хвіст, видаліть плавники. Акуратно розріжте рибини , вийміть всі нутрощі, промийте філе і обсушіть  паперовими рушниками. Потім видаліть хребет і великі кістки. Філе риб злегка посоліть, полийте легенько  лимонним соком і змастіть гірчицею.
 Горіхи дрібно наріжте  і викладіть поверх гірчиці.
Потім натріть на грубій  терці сир і рівномірно розподіліть зверху.
Акуратно згорніть філе риб рулетом і перев'яжіть за допомогою кулінарної нитки. Викладіть рибні рулети в змащену олією форму.Прикрийте фольгою і випікайте при 200 ° С протягом 20 хв.
Потім зніміть фольгу і, змастивши кожен рулет майонезом, запікайте ще 7 хв.
Готові рулети остудіть, зніміть кулінарну нитку. Смачного!
55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
SvetlanaAnikanova 12 Февраля 2017
# 0

Гарні рулети.Люблю скумбрію і їсти і готувати.Беру у КК.

konfairy 12 Февраля 2017
# 0

Смачна начинка!

Oksana_sadova 12 Февраля 2017
# 0

Дякую,Женя

Oksana_sadova 12 Февраля 2017
# 0

Дякую,Світлана

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014