Порадьте надійного постачальника віконних систем?

Василий911 16 Июля 2023

Я зовсім недавно стикнувся з питанням вибору вікон для своєї оселі. Чув, що алюмінієві вікна це сучасний вибір, але у мене досить багато питань. Чому алюміній кращий за інші матеріали? Чи не будуть вони холодними взимку? І чи складно про них доглядати? Буду вдячний за ваші поради!

Комментарии (9)
langer 16 Июля 2023 #

Зрозуміло, що ви вагаєтеся, але не хвилюйтесь, я готов вам допомогти. Алюмінієві вікна - це дійсно чудовий вибір. Вони міцні, довговічні та не вимагають особливого догляду. Щодо теплозбереження, більшість сучасних алюмінієвих вікон мають переривчастий термічний міст, що утримує тепло у приміщенні. А ще вони дуже стильні, забезпечують чудовий вид ззовні та багато світла всередині. Ви точно не пошкодуєте про свій вибір!

Василий911 16 Июля 2023 #

Дякую за відповідь! Але все ж, я б трохи перестрахувався. Чи не буде занадто дорого встановити алюмінієві вікна? І як обрати правильну модель для свого будинку? У мене такий різноманітний стиль, а якщо я помилятимусь у виборі? Буду вдячний за конкретні поради щодо моделей і можливих витрат.

wayne 16 Июля 2023 #

Добре, що ви задаєте такі питання! Дійсно, ціна на алюмінієві вікна може варіюватися залежно від моделі та виробника, але не зважайте на це як на перешкоду. Я б рекомендував замовити алюмінієві вікна Рейнарс https://reynaers.co.ua/product-category/vikna/ вам точно допоможуть підібрати ідеальну модель, яка пасуватиме до вашого будинку. Врахуйте розміри, дизайн та функціональні можливості. 

 

Однак, як професіонал, я б рекомендував звернути увагу на модель Reynaers SlimLine 38. Вона має елегантний тонкий профіль, що підходить для різних стилів. Її плюси - відмінна теплоізоляція, надійна система замків та можливість обрати різні типи відкривання.

Egorov 7 Августа 2023 #

Дякую за поради. Для мене актуально.

TinaNa 25 Апреля 20:57 #

Таку компанію варто максимально уважно обирати 

OksanaOprush 26 Апреля 13:40 #

 TinaNa:

Таку компанію варто максимально уважно обирати 

 Ми зараз таку активно шукаємо в Києві 

DovbushTaras 27 Апреля 11:06 #

OksanaOprush:

 TinaNa:

Таку компанію варто максимально уважно обирати 

 Ми зараз таку активно шукаємо в Києві 

 Так я вам таку компанію можу і з власного досвіду порадити - це євровікна https://evrookna-kiev.com.ua/ua/ . Саме в цих хлопців я замовляв усі вікна для квартири. Дуже сподобалась їх злагоджена робота, помірні ціни та швидкість виконання замовлення.  Тому туди можете і ви сміливо звертатись

 
OksanaOprush 12 Мая 11:28 #

Дякую! Обов'язково перегляну ваш варіант! 

TinaNa 13 Мая 12:39 #

До речі саме по Києву я одну компанію добре знаю, називається ВІКНА КИЇВ. Саме до цих спеціалістів мої батьки звертались із питанням встановлення нових якісних пластикових вікон. Вони на сайті обрали варіант, який їм підійшов ідеально. Якістю самих вікон дуже задоволені і встановлення пройшло без жодних проблем 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014