Де можна подивитись оголошення продажу авто?

Василий911 7 Мая 19:14

Здрастуйте! Хочу купити Volkswagen і шукаю найкращі місця для перегляду оголошень. Які сайти ви вважаєте найбільш надійними для покупки б/в автомобілів? Чи є якісь поради щодо вибору авто через інтернет?

Комментарии (5)
Ольга589 7 Мая 19:14 #

Здрастуйте! Я обрав сайт для покупки авто, де була можливість переглядати авто з перевіреною історією. Важливо, щоб на сайті була опція відслідковування історії ДТП та сервісного обслуговування.

Пушкарева 7 Мая 19:14 #

Так, з попереднім коментарем я згідний, потрібно обов’язково пройти перевірку юридичної чистоти автомобілів перед купівлею. Я знайшов авто, яке було у відмінному стані за розумною ціною, завдяки гарному опису та звіту про стан.

sanaorlov 7 Мая 19:16 #

Коли я шукав собі новий автомобіль марки Volkswagen для бізнес поїздок, то звернувся до оголошень про продаж volkswagen цей ресурс дозволив мені не тільки швидко знайти велику кількість оголошень, але й відсортувати їх за необхідними параметрами, що значно спростило вибір.

Сайт дуже інтуїтивно зрозумілий, а процес покупки був прозорий та зрозумілий. Раджу і вам заглянути туди, та переглянути оголошення, можливо знайдете автомобіль, який вам потрібний.

OksanaOprush 16 Мая 18:37 #

Ми так само плануємо авто купувати. Але більше цікавить кредит 

DovbushTaras 17 Мая 11:04 #

OksanaOprush:

Ми так само плануємо авто купувати. Але більше цікавить кредит 

 Так зараз багато хто саме можливість кредиту і використовує, коли мова заходить про придбання транспорту. Тому вас від такої ідеї точно не буду відмовляти. Ось сторінка компанії, яка дає можливість купувати авто в кредит. Раджу зв'язатись із менеджерами та уточнити для себе всі деталі 

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ОБЛАКО ТЕГОВ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014