Спаржева квасоля смажена в борошні або/или Стручковая фасоль

Автор: richinna 20 Сентября 2013
Спаржева квасоля смажена в борошні або/или Стручковая фасоль

...улюблена страва моєї куми... я без такої стручкової квасолі в гості до куми не ходжу,вона в мене не їсть ні картоплю,ні макарони,ні хліба.... а ось така квасолька їй в самий раз!
А можна і в беконі...

Если Вы желаете прочесть текст на родном языке, воспользуйтесь переводчиком!

Квасоля спаржева стручкова- 500г
Борошно - 3-4 ст.л.
Спеції,олія

В молодої квасолі відтяти кінчики та кинути її у кастрюлю з холодною підсоленою водою, щоб добре закипіла.
Як тільки закипить,вимкнути вогонь відкинути квасолю на друшлак і занурити в холоднуводу,міняти воду до повного охолодження квасолі.
Дати воді стекти!

В целофановий пакет всипати борошно,посолити та додати  спеції,перемішати.
Додати квасолю,закрити пакет і потрусити.
Так само як кабачки чи цвітну капусту, рибу чи картоплю
Викласти на розпечену пательню з олією та обсмажити помішавши два-три рази.
Смачний та простий гарнір зі спаржевої стручкової фасолі обсмаженої в борошні та на олії! 

Вам смачного! А я до куми в гості)))

70

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 20 Сентября 2013
# 0

Надо попробовать, как раз фасолька в холодильнике.

richinna 22 Сентября 2013
# 0

Пробуйте, на здоровье!

lakshmi 21 Сентября 2013
# 0

Просто,но очень аппетитно!Что-что а фасоль я так не готовила 

richinna 22 Сентября 2013
# 0

Попробуйте,думаю Вам понравится!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014