Сирники з яблуками та карамеллю.

Автор: nata0225 6 Сентября 2015
Сирники з яблуками та карамеллю.
Сирники, як страва, безперечно походять з традиційної селянської кухні. Оскільки інгридієнти сирників є традиційними для української кухні, страву можна вважати достатньо давньою. Принаймні, сирники в якості селянської їжі фігурують в описах побуту українців і у найбільш ранніх кухарських книгах 18 — 1-ї пол. 19 сторіч. 


Ингредиенты

  • сир кисломолочний 250 г.
  • цукор 2 ст. л.
  • борошно 4 ст. л.
  • яйце 1 шт.
  •  яблуко 1 шт.
  • кориця 1/3 ч.л.
  • рослинне масло для смаження.
  • Для карамелі:
  • сметана 75 г.
  • цукор 50 г.

Сир добре перем’яти товкачем. Додати яйця, цукор, всипати просіяне борошно 

Добре перемішати отриману масу.

Яблука почистити і нарізати маленькими кубиками і додати до сирної маси. Все перемішати.

З отриманої маси сформувати кульки, трохи приплюснути, щоб вийшли за формою сирників і обваляй їх у борошні.

У сковороді розігріти трохи олії, викласти сирники, накрити сковорідку кришкою і обсмажувати на слабкому вогні до рум'яності з одного боку. Сирники перевернути    на кожен викласти по пів чайної ложки сметани та цукру накрити кришкою   і дати зарум'янитися з іншого боку. Слідкувати щоб не підгоріли.

Смачного!

10

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 7 Сентября 2015
# 0

Смачні сирнички!
А яка гарна ложечка 

nata0225 7 Сентября 2015
# 0

Велике дякую, я старалась!  А ложечку спеціально для фото робила!

richinna 8 Сентября 2015
# 0

З сметанкою дуже смачно!

gutka 8 Сентября 2015
# 0

сир з яблучками — чудове, класичне поєднання

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014