Шоколадні млинці з яблуками

Автор: RAMPA 21 Июля 2015
Шоколадні млинці з яблуками
Так просто і так смачно! Ідеальний десерт для спекотного літнього дня.

Для тіста:

  • Яйце 2 шт
  • Борошно 250 г.
  • Какао 3 ст.л.
  • Ванільний цукор 1/2 пак(-ет, -ета, -етов)
  • Молоко 400 мл.
  • Сметана
  • Сіль

Для начинки:

  • Яблука 4-5 шт.
  • Кориця 2 ч.л.
  • Цукор 3 ст. л.
  • Вершкове масло

Для прикраси:

  • Цедра лимону
  • М'ята
1. Збити яйця. Окремо перемішати просіяне борошно, сіль, ванільний цукор, какао, цукор. Влити молоко, помішуючи. Ретельно перемішати.
2. З'єднати молочну суміш з яйцями, перемішати і поставити в холодильник на 30 хв.
3. Яблука дрібно нарізати, викласти на розігріту пательню разом із вершковим маслом. Посипати цукром і корицею. Пассерувати яблука до медово-карамельного кольору. Трохи остудити.
4. Тісто для млинців вийняти з холодильника, збити і випікти тонкі млинчики.
5. Викласти яблучну начинку на млинці і загорнути трубочкою.
6. Скласти млинці на таралці гіркою, полити сметаною. Прикрасити цедрою лимона та м'ятою.

Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
lakshmi 21 Июля 2015
# 0

Вкусные блинчики! +5

RAMPA 22 Июля 2015
# 0

Спасибо!

julinka 21 Июля 2015
# 0

очень аппетитные блинчики!

RAMPA 22 Июля 2015
# 0

Стараемся для вас!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014