Плавлений пастоподібний сир з грибами

Автор: richinna 10 Сентября 2015
Плавлений пастоподібний сир з грибами
Домашній плавлений пастоподібний сир з печерицями. 
Плавлений сир є смачним та легко готується в домашніх умовах.

Потрібно:

  • Сир кисломолочний 500 г
  • Молоко 75 мл
  • Масло вершкове 50 г
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Сіль 1 ч.л.
  • Сода 1/2 ч.л.
  • Олія соняшникова або масло вершкове 25 г
  • Печериці 300 г
Спочатку потрібно підготувати печериці.
Помити,почистити, порізати на пластинки.
В сковороду влити олію чи вершкове масло, викласти печериці та трошки посолити і поперчити.
Прогріти печериці на малому вогні до зміни кольору.
Тобто не смажити довго, а як тільки печериці виділять сік і вин випарується одразу вимкнути і залишити щоб остили.
А далі все як в рецепті плавлений сир з часником і зеленню .
Збити сир,масло,сіль,соду,яйце і молоко (якщо сир сухий)  ногою блендера.
Чим кисліший сир, тим більше потрібно соди харчової, але не більше 1 ч.л.!!!
Збити все до однорідної консистенції.
На паровій бані варити сирну масу при постійному помішуванні.
Спочатку сирна маса почне ріднути.
Потім гуснути.
Варити сирну масу постійно помішуючи на водяній бані, до появи сирного запаху і бажаної густоти.

До гарячого пастоподібного плавленого сиру додати холодні гриби.
Вимішати плавлений домашній сир з смаженими печерицями.
Вилити плавлений пастоподібний сир з грибами в форму і залишити до остигання.

Потім закрити кришкою та зберігати в холодильнику.
Собівартість такого плавленого домашнього сиру становить біля 20 грн. за 500 грам
Я навіть не скажу,який сир з смачніший: без наповнювача, з зеленню  чи грибами.)))

Як тільки плавлений сир вистиг, мої домчадці їли його і з хлібом, із крекером з висівками, і помідори мастили)))) добре що хоч на сніданок трохи залишили.


Смачного!
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Bizeshka 11 Сентября 2015
# 0

Яка смакота, вже хочеться скоштувати

richinna 11 Сентября 2015
# 0

Спробуйте,сир виходить дуже смачний, типу "янтарь" і займає максимум півгодини для приготування, а з добавками можна пофантазувати.

konfairy 11 Сентября 2015
# +1

Спасибо тебе, Иннуш, за рецепт! Давно хотела попробовать, но сомневалась как-то. А тебе верю сразу, поэтому сейчас и сделаю. И отчитаюсь.

richinna 11 Сентября 2015
# 0

konfairy 13 Сентября 2015
# 0

Добавила кусочек копченой грудинки, получилось похоже на колбасный сыр, только мягкий. Иннуш, ты — гений! Минимум времени, а результат замечательный!

richinna 13 Сентября 2015
# 0

Спасибо,дорогая! Спасибо тебе,большое,за то что пользуешься моими рецептами! но это еще не все,Женечка,скоро покажу еще кое-что

julinka 11 Сентября 2015
# 0

Уже пол года как нашла рецепт такого сыра, но что то  меня останавливало чтоб приготовить его, теперь точно приготовлю, ну конечно если настроение будет. Фоточку обязательно выставлю

richinna 11 Сентября 2015
# 0

Жду,дорогая! Женечка уже справилась,фото в  плавленом сыре с зеленью!

Zmeychka 29 Сентября 2015
# 0

Надо самой не полениться и приготовить, ато мы всё на магазинных сырах живем...

richinna 29 Сентября 2015
# 0

ешками питаетесь,да?

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014