Пиріг з айвою і гарбузом з тонким лавашем

Автор: richinna 10 Января 2016
Пиріг з айвою і гарбузом з тонким лавашем
Якщо у Вас підсох тонкий лаваш-не викидайте, а приготуйте з нього смачний ароматний пиріг з айви, гарбуза та йошти.
Пиріг з сухим лавашем може бути і солодким, і соленим-щось на кшталт "лінивця"
В мене пиріг не тільки з сухого лаваша, а ще й із замороженого гарбуза,замороженої айви (які замерзли на балконі))) і  замороженої йошти. 

Потрібно:

  • Гарбуз 200 г
  • Айва 300 г
  • Йошта(смородина) 100 г
  • Лаваш тонкий 2 шт.
  • Яйце куряче 2-3 шт.
  • Сметана 4 ст. л.
  • Цукор 8 ст. л.
  • Суміш спецій для випічки 1 ч.л.
  • Крохмаль картоп. 4 ст. л.
  • Розпушувач 1 ч.л.
  • Цукор з корицею для посирки
  • Вершкове масло 70 г
Айву почистити та порізати на маленькі скибочки. Йошту не розморожувати.
Гарбуз порізати на кубики. Додати до айви і смородини.
Доречі, після розморзки гарбуз стає дуже соковитим!
Яйці збити вінчиком з цукром,сметаною та сумішшю спецій для випічки.
Додати просыяний крохмаль та домашній розпушувач.
На дно форми викласти куски вершкового масла або добре змастити форму. 
Порвати один лаваш.
Викласти на лаваш фрукти.
Посипати цукром з корицею.
Додати декілька кусочків масла.
Знову порвати лаваш.
На лаваш знову фрукти і залити лаваш з гарбузом,айвою і йоштою рідким тістом.
Зверху посипати цукром з корицею.
Випікати 1 годину. Я випікала в хлібопічці.
Дуже ароматний пиріг від айви та сумішші спецій для випічки. А йошта надає особливої кислинки і пиріг стає дуже цікавим на смак. 



Смачного!

45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014