Оладки з капусти,яблук та кабачків

Автор: richinna 21 Июня 2016

Ингредиенты

  • Кабачок молодий 400 г
  • Капуста молода 400 г
  • Яблуко свіже 200 г
  • Сіль(адигейська),перець за смаком
  • Цукор 1/2 ч.л.
  • Приправа для гарнірів 1/2 ч.л.
  • Мускатний горіх 1/6 ч.л.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Борошно пшеничне 1 скл.
Молоду капусту мілко нашинкувати.
Кабачок натерти на тертушці з великими вічками. 
Посолити адигейською сіллю з часником, перемішати та залишити капусту з кабачком на 20-30 хвилин,щоб пустили сік.
Додати до капусти з кабачком цукор.
Натерти на тертушці яблуко без шкірки, та додати мускатний горіх зі спеціями для гарнірів.
Все перемішати,додати  яйца,борошно та замісити тісто на оладки. 
Кількість борошна залежить від того,скільки соку пустили кабачки з капустою,тісто не має бути дуже густим.
Випікаи=ти оладки з обох боків нв сковороді змащеній олією.
Подавати оладки з яблук, капусти та кабачків зі сметаною. 







Смачного!
55

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
gutka 21 Июня 2016
# 0

люблю різні овочеві оладки, смачно )))цього року посадила дуже багато кабачків на городі, тому на базарі поки що не купую.

richinna 21 Июня 2016
# 0

я ще ікри кабачкової хочу в цьому році наварити багато, бо того року через засуху не було кабачків, подивимось як цього буде

Zmeychka 21 Июня 2016
# 0

Как всегда с выдумкой! Очень интересное сочетание! 

Ждем пока созреют свои кабачки!

richinna 21 Июня 2016
# 0

яблочки у тебя вроде тоже имеются свои

richinna 21 Июня 2016
# 0

И что до яблочек,я бы сказала что они играют здесь главную скрипку,дополняя своей изюминкой

Oksana_sadova 17 Августа 16:09
# 0

Цікаве поєднанняПри нагоді обовязково приготую

richinna 17 Августа 16:17
# 0

Дякую,спробуйте!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014