Насипний пиріг з вишнями і яблуками

Автор: richinna 17 Апреля 2016
Насипний пиріг з вишнями і яблуками
Соковитий і запашний пиріг з вишнями та яблуками, без яєц, дуже простий в приготуванні.  
Або приготуйте просто Варшавський з яблуками по-моєму.

Потрібно на форму 17-18 см в діаметрі:

  • Борошно пшеничне 0,5 скл.
  • Манна крупа 0,5 скл.
  • Цукор 0,5 скл.
  • Розпушувач 1 ч.л.
  • Згущене молоко 1 скл.
  • Масло вершкове або шоколадне 100 г
  • Яблука 800 г
  • Вишня у власному соці 1 скл.
  • Малинове варення 3 ст. л.
  • Ванільний цукор 2 ч.л.
  • Кориця або суміш для випічки 1 ч.л.
Форму змастити вершковим маслом.
Яблука почистити та порізати на скибочки. 
Додати вишні без соку, я ще додала малину перетерту з цукром.
Все вимішати та присипати корицею та ванільним цукром або сумішшю для випічки+ванилін.
Всі остальні сухі інгредієнти змішати. 
Висипати 1/3 частину в форму для пирога.
Натерти на сухе тісто 1/3 масла.
Викласти 1/2 частину яблук з вишнями та малиною.
Полити яблука з вишнями 1/3 згущеного молока.
Засипати ще 1/3 сухого тіста. 
Знову натерти 1/3 шоколадного чи вершкового масла., залишки яблука з вишнями,згущене молоко,сухе тісто,масло,згущене молоко.
Насипний пиріг з яблуками та вишнями  випікати біля 1 години і залишити в формі до повного остигання. 

Дуже простий,смачний і запашний насипний пиріг! 



Смачного!

50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Zmeychka 18 Апреля 2016
# +1

Рецепт-лентяйка! В самый раз для меня!

Спасибо, Иннусик!

richinna 18 Апреля 2016
# 0

Кто бы говорил! но полениться иногда хочется

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014