Млинці на воді

Автор: Rina 11 Марта 2016
Млинці на воді
"Дело было вечером, делать было нечего...", а точніше справи були, але млинці на Сирний тиждень важливіші))
Цього року Масляна припадає на 7-13 березня.

Ингредиенты

  • Яйця 2 шт.
  • Цукор 1 ст. л.
  • Сіль 1/2 ч.л.
  • Олія 2 ст. л.
  • Вода 2 стакан(-a, -ов)
  • Борошно пшеничне 1 стакан(-a, -ов)
Я вже давно бачила такий спосіб приготування тіста для млинців, але все якось руки "не доходили".
Сьогодні спробувала і можу з впевненістю сказати, що це чудовий спосіб)))

Змішуємо в пляшці всі інгредієнти і добре збовтуємо протягом 5 хвилин.
Залишаємо на 15 хвилин настоятись.

P.S. Кількість борошна визначайте по консистенції, бо мені іноді не вистачає 1-2 ложки)
Смажимо на розігрітій сковороді до рум’яного кольору.
З цих млинців можна приготувати налисники з різними начинками.
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Саша 11 Марта 2016
# +1

З Масляною! 

Rina 11 Марта 2016
# 0

Дякую

Zmeychka 14 Марта 2016
# +1

У меня блинчики на воде готовятся намного чаще, чем на молоке. Если нужно блины для начинок, то такие, как по мне, идеальный вариант

Rina 14 Марта 2016
# +1

Согласна с Вами)

Мне кажется, что они даже тоньше, чем на молоке получаются.

Zmeychka 14 Марта 2016
# 0

Они более эластичными получаются и меньше рвутся. 

И ко мне можно на "ты", ато "вы" уж слишком официально

Rina 14 Марта 2016
# 0

Договорились

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014