Млинці малинові

Автор: gutka 6 Февраля 2016
Млинці малинові
На романтичний сніданок, в день закоханих, рекомендую приготувати млинці з соком малини та начинкою із сиру й малинового джему . Ідеально подавати до столу (чи у ліжко) з горнятком гарячого шоколаду.

Ингредиенты

  • молоко 125 мл.
  • яйця курячі 2 шт.
  • вода (тепла) 50-100 мл.
  • сік малиновий 100-150 мл.
  • цукор 1 ст. л.
  • борошно пшеничне 160 г.
  • олія рослинна
  • сир домашній 200 г.
  • цукрова пудра 3 ст. л.
  • сметана 2-3 ст
  • джем малиновий
У глибокій мисці змішати борошно з цукром. Окремо збити яйця і змішати їх з теплим молоком. Яєчно-молочну суміш додати до борошна, ретельно перемішати,щоб не було грудок. Далі вмішуйте поступово теплу воду(молоко) і сік постійно помішуйте. В результаті у вас вийде тісто для млинців однорідної структури. Додайте в тісто столову ложку оливкової олії. Знову перемішайте і залиште "відпочити" 15-20 хв.
Я витиснула сік із замороженої малини.
З тіста випікати млинчики на гарячій пательні (діаметром 20-21 см), змащеній олією. Для більш інтинсивного кольору можна, за бажанням звичайно, додати трішки червоного барвника.
Для начинки сир протерти через сито, додати за смаком цукрову пудру і сметану. За допомогою блендера приготувати ніжний сирний крем.
З млинців вирізати за допомогою склянки кружельця (з одного млинця у мене виходило по 5 кружечків, діаметр можна підібрати будь-який, чим він більший, тим більша буде троянда).
На дошці викладати в ряд 6-7 кружечків, викласти сирну начинку і джем (як на фото). Звертаємо обережно в рулетик і розрізаємо гостри ножем по середині, так отримуємо дві трояндочки.
Готові млинці-троянди викладати на порційні тарілки. Зверху млинці трішки притрусила цукровою пудрою.
Подавати до столу з гарячим шоколадом.
Смачного)))
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Rina 6 Февраля 2016
# 0

Яка краса

Катрусю, браво

gutka 8 Февраля 2016
# 0

дякую сердечно)))

richinna 7 Февраля 2016
# 0

Дуже гарні і так по-літньому!

gutka 8 Февраля 2016
# 0

дякую)

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014