Гарбузовий сироп до кави

Автор: gutka 14 Сентября 22:50
Гарбузовий сироп до кави
І знову мій улюблений гарбуз — смачний і дуже корисний, багатий на каротин та вітаміни. Сьогодні хочу поділитись рецептом чудового гарбузового сиропу, який ідеально підходить до кави. Спробуйте)))

Ингредиенты

  • пюре гарбузове 3 ст. л.
  • вода 200 мл.
  • цукор 0,5 скл.
  • гвоздика 2-3 шт.
  • кориця мелена 0,5 ч.л.
  • тертий імбир 1/3 ч.л.
  • насіння анісу 1-2 шт.
Приготувати гарбузове пюре: очищений та порізаний гарбуз готую на пару в пароварці, після чого, за допомогою блнендера, перетворюю шаматочки на пюре.
Цукор з водою  нагрівати до тих пір, поки він повністю розчиниться. Коли розчиниться, додайтетертий імбир,аніс, гвоздику і корицю. Варити на повільному вогні протягом  хвилини, періодично помішуючи.
Можна додавати тільки улюблені спеції.

Додати пюре з гарбуза, і проварити на повільному вогні ще протягом 7-10 хвилин, періодично помішуючи.
Процідити сироп через сито і гарно збити блендером.

Сироп, залити в скляні банки або пляшки. Зберігати в холодильнику.
Готувати моє улюблене гарбузове латте стало простіше: налив на дно склянки/чашки сироп, далі збите в піну молоко і накінець (лити по ложці) міцна кава — СМАКОТААААА!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 14 Сентября 23:00
# +1

Супер!А до чаю,ні?

gutka 15 Сентября 11:46
# 0

до чаю також можна, я ще й сирники люблю ним полити))))

Ксюша 14 Сентября 23:02
# +1

Це щось неймовірне! Відлік рецептів конкурсу "Братства гарбузів )))" розпочато!
Умови трохи згодом !

gutka 15 Сентября 11:46
# +1

чудово) буде дуже цікаво.

Ксюша 16 Сентября 19:36
# +1

Добавила этот рецепт в блог "Братство тыквы" 

Oksana_sadova 15 Сентября 10:07
# +1

Супер!На вихідні спробую приготувати

gutka 15 Сентября 11:47
# 0

Спробуй, я готую одну-дві порції, і зберігаю в дерцятах холодильника) Раніше додавала тільки корицю і гвоздику, а цьогоріч вирішила ще збагатити смак.

Oksana_sadova 15 Сентября 11:57
# 0

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014