Гарбуз запечений з травами

Автор: richinna 10 Сентября 2015
Гарбуз запечений з травами
Сезон гарбузів-сезон весіль, сезон заручин, ну й ... сезон давання відкоша, тобто гарбуза, якщо кавалер заслужив або швидше,не заслужив дівчину. Чим красивіша дівчина на селі, тим більше гарбузів доводилося вирощувати її батькам. Давня українська традиція!
Але сьогодня гарбуз не будемо нікому давати, а смачно запікати з травами і сіллю.

Потрібно:

  • Гарбуз 1,5 кг
  • Оливкова олія 100 мл
  • Сік лимону 2 ст. л.
  • Часник 1 головка
  • Розмарин 1 ч.л.
  • Чебрець 1 ст. л.
  • Перець,сіль за смаком
Олію з соком лимону і травами збити до легкого загустіння.
Гарбуз почистити та порізати на порційні куски.
Перемішати гарбуз з оливково-лимоним соусом.
Викласти в деко на фольгу та запікати гарбуз при температурі 200 градусів 20-30 хвилин до м'якості.
Такий запечений гарбуз з травами є дуже смачним і може бути,як гарніром,так і самостійною стравою.




Смачного!
31

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014