Домашня локшина швидкого приготування

Автор: richinna 25 Мая 2016
Домашня локшина швидкого приготування
На диво смачна локшина швидкого приготування в домашніх умовах, останім етапом приготування якої, є: залити локшину окропом та смакувати через 5 хвилин. 
Ідею приготування домашньої локшини почула по ТБ, тому в якості експеременту і цікавості вирішила приготувати. Точного рецепту не було,тому приймайте мій. 
Добре підійде для дітей,які вміють включити тільки чайник, чи можливо взяти в дорогу,на рибалку... кого зацікавить,чи сподобається домашня локшина швидкого приготування, сам знайде коли і як її смакувати, бо вона таки смачна та їстівна з незвичним смаком.

Потрібно:

  • Яйце 1 шт.
  • Вода 60 мл
  • Сіль та цукор по 1 дрібці
  • Борошно 2 скл.
  • Олія 1 ч.л.
Швидкого приготування локшина стане пізніше,а спочатку потрібно попрацювати))) 
Замісити круте тісто,як на вареники. 


Взагалі-то тісто мало складатися з яйця,борошна і води. Але я додала ще 1 ч.л. олії,щоб тісто не рвалося і краще розкачувалося,та сіль і цукор,щоб смачніше)))
Розкачати тісто тоненько,як на пельмені,підсипаючи борошно. 
Порізати на куски,щоб коли будети різати,локшина не була дуже довгою.  
Дати тісту трохи підсохнути (можна використовувати фен)))

Порізати тісто на локшину.
На сухій та розпеченій сковороді, викладаючи локшину смажити-сушити невеликими порціями.
В мене сковорода велика, як тільки локшина підсихає,я зсуваю її в сторону та викладаю слідуючу.
Так в 4-5 заходів, по домашній локшині буде видно,що вона приготувалася,вона змінить колір, тай деяка зарум'янеться,як у мене))) 
Остудити повністю локшину швидкого приготування.
З цієї кількості тіста в мене вийшло 270 г домашньої локшини швидкого приготування.
А тепер дійсно швидко!)))
Викласти суху локшину в миску. 
Посолити та залити окропом,щоб майже покрив домашню  локшину.
Накрити зверху тарілкою чи кришкою та дати домашні локшині запаритися 5 хвилин.
Додати до домашньої локшини швидкого приготування вершкове масло,досолити якщо потрібно та притрусити зеленню. 








Смачного!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014