Батон з начинкою

Автор: richinna 13 Июня 2016
Батон з начинкою
З прекрасного та смачного хлібного тіста можна спекти багет,а також спекти батон з начинкою. Начинку можна брати різну за Вашим смаком, і солодку,  і солону, і з різними інгредієнтами... головне,щоб вона не була зайве вологою.

Ингредиенты

  • Сир кисломолочний 120 г
  • Цибуля зелена 3-4 пера
  • Перець болгарський 2 ст. л.
  • Сіль адигейська 1 ч.л.
  • Тісто дріжджове хлібне 400 г
  • Олія для змащення
  • Марокканська суміш спецій для посипки
Кисломолочний сир змішати з адигейською сіллю
Додати порізану зелень цибулі
Болгарський перець (у мене восени висушений та відновлений перець)
Все добре вимішати.
1/2 порції Дріжджового хлібного тіста на сироватці від цього ж кисломолочного сиру, який піде у начинку, розкачати прямокутник товщиною 0,5 см 
Розкласти начинку по тісту залишаючи краї для зліплення.
Скрутити хлібне тісто з сирною начинкою в рулет та добре заліпити краї формуючи батон.
Викласти батон з начинкою на деко швом вниз,змастити олією, посипати марокканською сумішшю спецій з млинка
Також можна змащувати батон яйцем чи молоком.
Зробити гострим ножем косі надрізи поверх батону з начинкою, дати трохи підійти 
Випікати батон з начинкою з хлібного тіста при 200 град.  40 хвилин. 
Думаю,що на фото видно що батон добре пропікся і тісто в середині таке як має бути в звичайному батоні.
Загорнути випечений батон з сирною начинкою з перцем та цибулею в пергамент та дати охолонути. 







Смачного!
40

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 13 Июня 2016
# 0

А это все еще батон или уже пирожок ?

richinna 13 Июня 2016
# +1

больше все таки батон! Во-первых-форма,во-вторых хлебное тесто, в-третьих-чтоб сверху ничего не мазать

Ксюша 14 Июня 2016
# 0

уговорила

Zmeychka 21 Июня 2016
# 0

Мне начинка очень нравится!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014