Запеченні яблука у тісті

Автор: Бадати 24 Мая 2014
Запеченні яблука у тісті

Вам знадобиться:

 

  • 250 г маргарину
  • 400 г борошна
  • 8 яблук (по 80-100 г)
  • цукрова пудра
  • 8 ст. л. будь-якого варення з ягодами або без них
  • 3/4 ч. л. куркуми
  • 4-5 ст. л. води

Спосіб приготування:

  1. Покладіть маргарин в морозильник на 15 хвилин.
  2. Просійте борошно в миску.
  3. Холодний маргарин натріть на крупній тертці. Змішайте з борошном. Перетріть борошно з маргарином руками на крихти.

  4. Поступово (по одній) додайте 4-5 ст. л. води і вимісіть тісто до гладкості. Кількість воді залежить від борошна: тісто повинно легко розкачуватись.

  5. Загорніть тісто в харчову плівку і покладіть його холодильник на 30 хвилин.

  6. З вимитих яблук виріжте серцевину з насінням.

  7. Всередину кожного яблука покладіть 1 ст. л. варення (якщо немає варення, покладіть цукрову пудру).
  8. Нагрійте духовку до 180-200°С.
  9. Розкачайте тісто у тонкий пласт і розріжте його на квадрати такого розміру, щоб в кожний квадрат можна було загорнути яблуко.

  10. Невеликий шматочок тісту (приблизно 30 г) перемішайте з куркумою і відкладіть на якийсь час.
  11. Кожне яблуко загорніть в тісто і красиво заліпіть верхівку .

  12. Прикрасьте загорнуті яблука смужками тіста з куркумою.

  13. Викладіть яблука на змащене маслом деко.
  14. Випікайте 15-20 хвилин на середньому рівні духовки.
0

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014