Сочні з яблуками і полуницею

Автор: RAMPA 1 Июля 2016
Сочні з яблуками і полуницею
Сочні ви можете готувати з будь-якими фруктами або джемом за смаком.

Потрібно:

  • Сир домашній 250 г
  • Цукор 2/3 скл.
  • Яйця 3 шт.
  • Маргарин 125 г
  • Борошно 3 скл.
  • Сода 1 ч. л.
  • Ванільний цукор 1 пак.
  • Олія для випічки
  • Цукрова пудра для посипки

Для начинки:

  • Яблука 5-6 шт.
  • Полуниця 200 г
  • Цукор
  • Кориця
Приготування:
1. Сир добре розтерти с цукром, додати збиті яйця, маргарин, ванільний цукор та соду, погашену оцтом або лимонним соком. Добре все перемішати.
2. Муку просіяти і, помішуючи, невеликими порціями додати в сирну масу. Замісити тісто.
3. Яблука вимити, видалити серцевину, нарізати дрібними кубиками. Ягоди вимити, нарізати половинками.
4. Розкачати тісто, склянкою вирізати кружальця. На кожен пласт тіста викласти трохи нарізаних яблук, полуниці, злегка присипати їх цукровою пудрою та корицею.
5. Склати кружальця тіста з начинкою навпіл, краї ретельно защипати.
6. Викласти сочні на змащене олією деко. Випікати в духовці протягом 35–40 хв при 180 °С. Посипати цукровою пудрою.
25

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

ПРАЗДНИЧНЫЕ БЛЮДА

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014