Пухкий яблучний пиріг

Автор: RAMPA 4 Сентября 2015
Пухкий яблучний пиріг
Дуже смачна випічка з теплим ароматом кориці до чаю або кави. Вам неодмінно сподобається!

Інгредієнти

  • Борошно 1 кг
  • Дріжджі 20-25 г
  • Яйця 4 шт.
  • Маргарин 1 пачка
  • Яблука 1 кг
  • Цукор 1,5 скл.
  • Кориця 1/2 ст. л.
  • Харчові барвники
  • Цукрова пудра
1. Просіяти борошно у велику миску. Потерти на борошно дріжджі. Яйця добре збити і влити в борошно.
2. Розм’якшений маргарин нарізати невеликими шматочками. Трохи залишите для змащення форми, решту додати до борошна. Замісити тісто.
3. Скатати з тіста кулю, загорнути в марлю або рушник і покласти до відра з холодною водою.
4. Яблука очистити і натерти на тертці з великими отворами.
5. Коли тісто спливе на поверхню (через 5-10 хв), дістати його з води, невеликий шматок тіста відкласти для прикраси. Тісто, що лишилося, вимісити ще раз, додавши 1 скл. цукру.
6. Форму для випічки змастити маргарином. Розділити тісто на дві однакові частини. Покласти в форму 1 частину. Тісто брати шматками і розкладувати по формі, злегка трамбуючи. На тісто покласти яблука, посипати цукром і корицею. Зверху так само покласти 2 частину тіста.
7. Дати тісту підійти приблизно 15 хв. З відкладеного шматка тіста зробити прикраси, викласти на пиріг.
8. Випікати протягом 25-30 хв при 200 ° С. Готовому пирогу дати охолонути, пофарбувати “яблука” та “листочки”. Посипати пиріг цукровою пудрою.
5

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014