Порційні сирники з шоколадною крихтою

Автор: LesKra 5 Февраля 2012
Порційні сирники з шоколадною крихтою

Я дуже люблю сирники в будь-якому вигляді. Не ті сирники, що  смажаться на  пательні, а ті, що з духовки. Сирники- пляцки. Особливістю сьогоднішніх є те, що їх можна подавати порційно — не треба нічого різати. Кожен отримує смачну порцію ніжного сирника з цитрусовим смаком, шоколадною крихтою і гарною порцією шоколадної глазурі зверху.  І роботи зовсім мало! А ще їх виходить дуже багато!

ПРОДУКТИ:

  • сир молочнокислий — 450 г
  • сметана — 1/2 склянки в сир і 3 ст. ложки в шоколадну глазур
  • цукор — 1/2 склянки
  • сіль — 1 щіпка
  • шоколадне печиво з прошарком крему всередині — 360 г
  • мандарин — 1 шт
  • чорний шоколад — 100 г - для глазурі


Сир збити з цукром, сметаною, соком і цедрою мандарину, сіллю, яйцями.

 


На дно застелених паперовими вкладками форм викласти шоколадне печиво. Зверху — сирну масу.

 


 Для сирної маси треба вмішати в збитий сир 4-5 покришених шоколадних печив:

 


Викладати масу треба на усю висоту форми, бо вона не підросте, ба навіть трохи зменшиться за рахунок того, що сирна маса при випічці трохи зайде в проміжки між формою і нижнім печивом.

 


Випікати 25 хвилин при 180*С. Охолодити мінімум 4 години, а найкраще — усю ніч. Сирники в процесі охолодження «дозріють», набудуть зовсім іншої текстури, ніж свіжоспечені.

 


Охолоджені сирники зверху покрити шоколадною глазуррю і прикрасити за бажанням.

Смачного!

 

130

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
оксаNa 5 Февраля 2012
# 0

очень красиво и изысканно Радует и то, что рецепт совсем несложный и даже бюджетный

Спасибо большое

LesKra 5 Февраля 2012
# 0

На здоров"я готуйте! Ще добре, що цих сирників виходить пристойно багато! Є за чим ходити в холодильник досить довгий час 

Розовая Вата (MamaMarket) 5 Февраля 2012
# 0

Просто неперевершено!

 

LesKra 5 Февраля 2012
# 0

Татьянушка 6 Февраля 2012
# 0

Обожаю творожные десерты!

LesKra 6 Февраля 2012
# 0

Я еж дуже усе сирне люблю 

Donnaroza 6 Февраля 2012
# 0

Сырники не люблю, но это просто чудо, сырниками не назовёшь. Изысканный десерт, вот моё мнение! Приготовлю обязательно в ближайшее время

LesKra 6 Февраля 2012
# 0

З нетерпінням чекатиму вражень 

# 0

Невероятно красиво!

LesKra 7 Февраля 2012
# 0

Спасибки! 

ilonka 7 Февраля 2012
# 0

волшебно!!!

LesKra 8 Февраля 2012
# 0

Дяки!

penchik 8 Февраля 2012
# 0

Просто прелесть!!! А как красиво!

LesKra 10 Февраля 2012
# 0

Nata_ly 19 Февраля 2012
# 0

Красивый рецепт, хочу приготовить, но есть вопрос — а яиц два?

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014