Пляцок "Марципанок"

Автор: 25092010 18 Мая 2015
Пляцок \
Пляцок "Марципанок" на солоденьке. Смачного!

Для тіста:

  • борошно 500 г.
  • цукор 200 г.
  • курячі жовтки 3 шт.
  • маргарин 1 пачк(-а, -и)
  • яйця 2 шт.
  • порошок до випічки 0,5 пачк(-а, -и)

Для макової маси:

  • мак 1,5 стакан(-a, -ов)
  • цукор 200 г.
  • масло вершкове 2 ст. л.
  • білки 3 шт.
З усіх складників замісити густе тісто і поділити на 4 частини.
2 з них відложити в морозилку.

Розкачати перший корж прямокутної форми.
На нього покласти мак, який попередньо запарити, розтерти, додати збиті білки й інші інгредієнти.
Зверху мак затираємо однією частиною тіста з морозилки і печемо при температурі 180 градусів до готовності.

Розкачуємо ще одну частину тіста і на неї викладаємо вишні у власному соці, або ж  яблука порізані на скибочки і пересипані цукром(так як у мене).

На яблука тремо останню частину тіста з морозилки і випікаємо.

Перемазуємо пляцок будь-яким кремомю Я робила масляний (масло збити з вареною згущонкою). 
45

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 18 Мая 2015
# 0

выглядит очень аппетитно и вкусно 

25092010 19 Мая 2015
# 0

gutka 4 Сентября 2015
# 0

апетитний шматок, гарний рецепт, беру на замітку)

25092010 4 Сентября 2015
# 0

Дякую, надіюсь вам сподобається.

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014