Пиріг з вишнею і горіховим штрейзелем

Автор: Oksana_sadova 10 Августа 2016
Пиріг з вишнею і горіховим штрейзелем

Смакуйте пиріг з вишнею і горіховим штрейзелем

Тісто:

  • борошно 150-160 г
  • цукор 150 г.
  • масло вершкове 100 г
  • яйця 2 шт.
  • розпушувач тіста 1 ч.л.
  • ванільний цукор 1 ч.л.
Приготуємо тісто: м'яке вершкове масло розітріть з цукром і ванільним цукром, додайте яйця, перемішайте до однорідності. Тепер додамо просіяне борошно з розпушувачем. Перемішаємо. Має вийти не дуже густе тісто.

Штрейзель

  • горіхи 100 г.
  • масло вершкове 100 г.
  • ванільний цукор 1 ч.л.
  • борошно пшеничне 100 г.
Приготуємо штрейзель: горіхи подрібнимо. Перемішаємо горіхи з цукром. Додамо масло і потім борошно. Розітремо руками горіхи з цукром, маслом і борошном, щоб вийшла крихта.

Начинка

  • вишні без кісточки 350 г.
  • крохмаль 1 ст. л.

Вишню, якщо вона заморожена, відкинемо на друшляк, розморозимо і дамо стекти рідині. Якщо вишня дуже кисла, додаємо ложку цукру.

Перекладемо вишню в миску, додамо крохмаль. Перемішаємо.

Збираємо пиріг:
У змащену форму (у мене кругла форма 24) викладемо тісто. На тісто викладіть вишню. На вишню викладемо штрейзель. Розрівняти.

Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці 40-45 хвилин.
Смачного!
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ксюша 10 Августа 2016
# +1

Пиріг такий знаю, а ось штрейзел не знаю . Цікаво звідки пішла така назва

Oksana_sadova 10 Августа 2016
# 0

Штрейзель — це як солодка крихта. А звідки пішла така назва,нажаль, незнаю, але це надзвичайно смачно

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014