Морквяний торт

Автор: 25092010 10 Марта 2015
Морквяний торт
 Пісний пляцок, який буде смачним і корисним джерелом вітамінів навіть у час посту

Ингредиенты

  • морква 3-4 шт
  • цукор 2 стакана
  • олія 1,5 стакана
  • яйця 4 шт
  • горіхи грецькі 1 стакан
  • борошно 3 стакана
  • сода 2 ч.л.
  • сіль 1 ч.л.
  • порошок до печива 2 ч.л.
  • кориця 1 ч.л.
 Моркву потрібно зварити, почистити і натерти на крупній терці. Духовку розігріваємо до 160 градусів. В той час міксером збиваємо олію з цукром, по одному додаємо яйця, продовжуючи збивати. Додаємо до маси борошно, порошок до печива, сіль, соду та корицю. Добре перемішуємо, у кінці додаємо моркву і горіхи і ще раз добре все вимішуємо. Тепер, в залежності від того, чи робимо торт чи пляцок, розділяємо тісто на дві частини і випікаємо 2 коржі для торта. Якщо ж печемо пісний пляцок, усю масу виливаємо на попередньо змазану олією і присипану борошном форму для випікання. Випікаємо близько 45 хвилин і відразу витягуємо з форми й даємо охолонути. До цьго торта підходять різні крема. Якщо це пісний пляцок то посипаємо його цукровою пудрою. Смачного!!!
50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Marsella 28 Марта 2015
# 0

бабуся такий делалала 

Дякую!

25092010 29 Марта 2015
# 0

На здоровя.

julinka 31 Марта 2015
# 0

витаминный тортик!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВОГОДНИЕ РЕЦЕПТЫ 2017

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014