Коржі для торта на томатному соці

Автор: richinna 3 Июня 2016
Коржі для торта на томатному соці
Колись давно записала рецепт коржів для торта з томатного соку...
А коли захотілося вночі спекти якийсь тортик,а в холодильнику мінімум продуктів,цей рецепт став у пригоді. 
Комусь такий торт нагадує медівник,комусь віддає м'ятою))) Як на мене,торт як торт))) але ніхто не здогадався з чого випечені коржі,доречі коржі пісні.

Потрібно:

  • Томатний сік (домашній) 250 мл
  • Сода харчова 1 ч.л.
  • Олія (рафінована) 75 мл
  • Цукор 1 скл.
  • Борошно 4-5 скл.
До томатного соку додати олію,
цукор та соду
Перемішати та залишити на 10-15 хвилин,щоб сода повністю погасилася.
На цьому етапі в мене заклинело відро хлібопічки,тому прийшлося місити вручну.
До томатного соку з олією,цукром та содою,підсипати борошно просіяне та замішувати тісто. 
Спочатку я замішувала тісто виделкою.
Коли стало важко мішати тісто для коржів,взяласа місити руками.
Тісто міситься легко,воно не має бути дуже забитим,приблизно таким як на вареники. 
Кількість борошна залежитьвід якості борошна і густоти томатного соку.
Розділити тісто на 4-5 частини та розкачати кожну. 
Перед тим,як вирізати корж,потрібно тісто перевернути,інакше воно "сяде" і коржі будуть нерівні і неоднакові.
Проколоти тісто виделкою та випікати в духовці при 200 град. 7-8 хвилин,корж не має бути сухим і запеченим.
Крем можна брати для торта будь який,в мене заварний. 
Перемастити коржі кремом та дати просочитися тортові.
Смачний тортик із заварним кремом та коржами на томатному соці. 







Смачного!
30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
lakshmi 5 Июня 2016
# 0

Замечательные коржи!  Я пекла на томатной пасте, было очень вкусно

Rina 5 Июня 2016
# 0

А присмаку немає?

richinna 5 Июня 2016
# 0

присмак більше схожий на медовий,но не томатний точно!

konfairy 10 Июня 2016
# 0

Иннуш, это — чистая магия! Опять вспомнила Гарри Поттера и их школу. Берем томатный сок и получаем медовик! У нас из соков только томатный и остался. Попробую — отчитаюсь!

richinna 11 Июня 2016
# 0

у меня таже история с соками))) попробуй обязательно и крема не жалей!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014