Гарбузові ватрушки

Автор: RAMPA 23 Октября 2015
Гарбузові ватрушки
Гарбуз корисний і доступний, його можна використати навіть для випічки!

Інгредієнти:

  • Гарбуз 400 г
  • Молоко 0,2-0,5 скл.
  • Борошно 1-1,5 скл.
  • Яйця 1-2
  • Сіль 0,5 ч. л.
  • Цукор 0,3-0,5 скл.
  • Олія

Для начинки:

  • Сир 200 г
  • Яйце 1 шт.
  • Родзинки 70 г
  • Цукор 1 ст. л.
  • Ванільний цукор 0,5 ч. л.
Приготування:
1. Гарбуз очистити і нарізати кубиками. Молоко довести до кипіння, покласти гарбуз і варити протягом 15–20 хв.
2. Викласти гарбуз на дуршляг, дати стекти рідині. Потім гарбуз розім’яти, дати охолонути. Додати борошно, яйця, цукор, сіль і замісити тісто.
3. Приготувати начинку. Родзинки вимити, залити окропом і залишити на 10 хв. Воду злити, родзинки обсушити. Сир протерте через сито, додати родзинки, цукор, ванільний цукор, яйце і добро перемішати.
4. Тісто розкатати в пласт товщиною приблизно 2 см. Вирізати кружечки діаметром 10 см. Денцем склянки меньшого діаметру зробити посередині кружечків заглиблення.
5. Заглиблення в кружечках наповнити начинкою. Викласти ватрушки на змащене олією деко.
6. Змастити вироби збитим яйцем і випікати в попередньо розігрітій до 180 °С духовці протягом 30–40 хв. Готові ватрушки можна прикрасити листочками м’яти.
35

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
richinna 31 Октября 2015
# +1

Дуже гарно,корисно і яскраво!

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014