Золота рибка

Автор: Мамуся 24 Апреля 2013
Золота рибка

Дуже смачна рибка. Спробуйте - не пожалкуєте.

  • М'ясо лосося морожене або філе мороженого оселедця- 300 г.
  • Морква - 1 шт. (велика).
  • Цибуля - 1 шт.
  • Крупа манна ТМ "Жменька" - 1 ст.л.
  • Будь-який кетчуп або томатний соус - 1,5-2 ст.л.
  • Сіль, цукор - за смаком.
  • Олія - 50 мл.
  • Вода -50-100 мл.

Готуємо м'ясо лосося

Злегка підсмажумо

В тей час готуємо моркву і цибулю (чим більше, ти смачніше).

Все з'єднуємо і додаємо сіль цукор, кутчуп, або соус, тушимо на малому вогні, при потребі додаємо воду.

 Наприкінці додаємо манну крупу, для того щоб наш соус був в'язкіший

Ще тушимо декілька хвилин. Все, можна радувати близьких.

СМАЧНОГО!

50

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Ольга FSN 24 Апреля 2013
# 0

ммм, люблю лосося) Но я думала, что в пост нельзя...

Мамуся 24 Апреля 2013
# 0

Я знаю, що у Вербну неділю і на Благовіщення точно можна їсти рибні страви.

Ольга FSN 24 Апреля 2013
# 0

Дякую, тепер і я буду знати

Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014