Суші

Автор: Мамуся 29 Апреля 2013
Суші

Для всіх шанувальників суші

  • Рис ТМ "Жменька" - 100 г.
  • "Норі" - 2-3 ш.
  • Солене філе лосося - 50 г.
  • Пісний майонез - 2 ст.л.
  • Огірок (свіжий або маринований)- 1 шт.
  • Васабі - 1 ч.л.
  • Соєвий соус - 50 мл.
  •  Корінь імбиря маринований - 20 г.

Відваримо рис. Підготуємо все необхідне, а саме : норі, філе лосося, майонез, огірок.

Злегка змочуємо листок норі, на нього викладаємо шар рису, який зовсім трохи  змащуємо майонезом. Кладемо впоперек смужку риби і огірків.

Обережно згортаємо і  стискаємо у квадратний ролл. Після цього ролл ділимо на шість рівних частин.

Подаємо з соєвим соусом, імбірем та васабі.

СМАЧНОГО!

30

Шеф-повар также рекомендует:

Комментарии

следить за комментариями
Вы не можете оставлять комментарии. Для этого необходимо авторизоваться или зарегистрироваться.

НОВЫЕ КОММЕНТАРИИ

ИНТЕРВЬЮ СО ЗВЕЗДАМИ

Цитирование, использование и копирование любых материалов сайта www.chef.com.ua возможно при соблюдении следующих условий! © Chef.com.ua, 2014